Aproximativ 20 de statii de metrou au fost inundate in urma ploilor torentiale care au afectat Parisul intre ora locala 21 (22 ora Romaniei) şi 23 (vineri, 1 ora Romaniei).

"Nu se fac opriri in statie", au anuntat administratorii mai multor statii pe Twitter.

" Am primit aproape 1.700 de apeluri la Paris şi in jur de la inceputul furtunilor", a declarat in jurul orei locale 00.00 (1 ora Romaniei) purtatorul de cuvant al Pompierilor din Paris, locotenent-colonelul Yannis Destable.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: O filmare din Coreea de Nord arată ce pățesc niște fete care au fost prinse uitându-se la filme sud-coreene. Imaginile au provocat șoc- antena3.ro

"Am efectuat 37 de interventii, nu interventii majore, pentru scoaterea apei, infiltratii in subsoluri", a precizat el.

" Sectoarele cele mai grav afectate au fost Arondismentele al XIII-lea i al XV-lea din Paris şi Seine-Saint-Denis", a adaugat oficialul.

In cursul serii de duminica, Meteo France a emis cod portocaliu de furtuni pentru Paris şi departamente din Ile-de-France. Alerta a fost ridicata in jurul miezului noptii (1 ora Romaniei).

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si