Ion Oncescu a acordat un interviu pentru emisiunea Wowbiz si, in mod surprinzator, a fost singurul concurent de acum care nu s-a plans de lipsa hranei si de conditiile grele din "cotet".

Odata ajuns in Romania, sportivul a trebuit sa se readapteze si a trecut chiar prin momente "ciudate".

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: O filmare din Coreea de Nord arată ce pățesc niște fete care au fost prinse uitându-se la filme sud-coreene. Imaginile au provocat șoc- antena3.ro

"M-am readaptat, mioritic vorbind.- Ti-a fost greu? Am trecut prin multe momente ciudate...  Am sunat un prieten medic, e normal sa ma doara atat de tare intestinele". 

Acesta i-a spus sportivului ca este normal, pentru ca a reinceput sa se alimenteze, dupa ce, corpul sau a fost privat, o buna perioada de timp de mese normale.

Dorm langa pat, daca sunt obosit. Dorm in mansarda, mansarda e ultra spartana, pentru mine cotetul a fost confortabil",  a declarat sportivul, pentru care conditiile din Republica Dominicana nu au fost grele. 

Vezi AICI ce facea Ion Oncescu cu furnicile din caselote si cum si-a socat fostii coechipieri!

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si