Liderul conservator, în vârstă de 55 de ani, a fost mutat joi de la terapie intensivă, unde se afla de luni.

El a fost transferat la altă secţie a spitalului londonez St Thomas şi a fost plasat ”sub o supraveghere strânsă în faza iniţială a vindecării sale”, potrivit purtătorului său de cuvânt.

”Trebuie să se odihnească. Din câte înţeleg eu, a fost transferat de la terapie intensivă la o unitate de recuperare, însă nu cred că putem spune că a scăpat”, a declarat tatăl său, un fost funcţionar european.

Citeste si: Managerul Spitalului Judeţean Focşani şi şapte angajaţi, confirmaţi cu coronavirus

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare- wowbiz.ro

”Trebuie să-şi acorde timp. Nu pot să cred că te externezi, te întorci direct la Downing Street şi preiei frâiele fără o perioadă de reajustare”, a adăugat el.

Diagnosticat pozitiv cu covid-19 la sfârşitul lui martie, Boris Johnson este în prezent singurul şef de Guvern al unei mari puteri contaminat cu virusul- care a ucis aproape 8.000 de oameni în Regatul Unit, una dintre cele mai afectate ţări europene.

Citeste si: Coronavirus România: Alte 265 de noi cazuri. Bilanţul îmbolnăvirilor a ajuns la 5467, cele mai multe fiind în continuare la Suceava

Şeful diplomaţiei Dominic Raab este cel care asigură interimatul în absenţa sa.

Guvernul i-a avertizat joi pe britanici să se pregătească de o prelungire a izolării- prevăzută pe o perioadă de trei săptămâni, până luni-, din cauza unei agravări a epidemiei în ţară.

Citeste si: Ministrul Educatiei a facut anuntul! Ce se intampla cu bacalaureatul si evaluarea nationala

Nicio hotărâre oficială nu este aşteptată până la sfârşitul viitoare, însă autorităţile îndeamnă ca măsurile distanţării sociale adoptate să nu fie slăbite, mai ales în lungul weekend de Paşte.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si