Bruce Williamson a murit duminica seara la Mountain View Hospital din Las Vegas, au declarat luni impresarii sai pentru publicatia USA Today.

Mesajul postat de fiul cantaretului

Fiul cantaretului si-a exprimat regretul intr-un mesaj publicat pe reteaua de socializare Facebook. ''Nu exista cuvinte in lumea asta care sa exprime felul in care ma simt acum'', a declarat Bruce Alan Williamson Jr.

''Te iubesc, tati, multumesc ca ai fost grozav, multumesc pentru ca ai fost iubitor, multumesc pentru ca Ai Fost Cine Esti...

Ne vom intalni din nou''.

Bruce Williamson a murit
Bruce Williamson a murit

Citeste si: Doliu în cinematografie! Jiří Menzel, premiat cu Oscar, a murit la vârsta de 82 de ani

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

''Regretam moartea unuia dintre fratii nostri'', a declarat Otis Williams, unul dintre componentii originali ai trupei, pentru USA Today. ''Odata ce faci parte din Temptation, ramai mereu membru Temptation''.

Citeste si: Doliu în presă: Jurnalistul Emanuel Isopescu a murit

Originar din California, Williamson si-a inceput activitatea muzicala in corul bisericii. El a facut parte din trupa The Temptations in perioada 2006-2015, scrie ziare.com.

Printre hiturile formatiei se numara ''My Girl'', ''I Can't Get Next to You'' si ''Papa Was A Rollin' Stone'', lansate la casa de discuri Motown Records, in anii '1960 si '1970.

Formatia a fost inclusa in Rock and Roll Hall of Fame in anul 1989.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si