Unitatea de învâțământ dedicată copiilor cu nevoi speciale Five Acre Wood a desvăluit, în mod oficial, că membri ai personalului au încălcat codul etic şi limitele legii și au folosit metode barbare de a "disciplina" doi elevi, fraţi gemeni, diagnosticați cu autism. În copilărie, gemenii, Samuel şi Jacob Montague, în prezent având vârstă de 17 ani, au fost legaţi de scaune de mai multe ori în cadrul unității de învățământ în timpul orelor de curs. 

Părinţii gemenilor sunt de părere că legea din Marea Britanie trebuie schimbată

Părinţii celo doi adolescenți, Mark şi Annie Montague, au fost extrem de revoltaţi când au aflat cu ce se confruntau copii lor aproape zilnic la școală şi au acţionat în instanţă, notează publicația  Daily Mail.

Citeste si: VIDEO| Bătaie generală în mijlocul Ploieștiului, între mai mulți tineri

Familia celor doi a primit daune morale în valoare de 80.000 de lire sterline, dar nu banii erau ceea ce îi interesa cu adevărat pe părinții băieților. Cel mai mult pe englezi, Mark şi Annie Montague își doreau să audă cuvintele "Ne cerem scuze!". Scuzele din partea unităţii de învăţământ ar fi fost to ce își doreau.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

În prezent, după ce au primit ceea ce își doreau, părinți gemenilor sunt hotărâți să meargă mai departe. Nu vor să se oprească aici, ci să insiste ca legea din Marea Britanie să fie schimbată. Își doresc ca alţi copii vulnerabili, aflaţi în situaţii similare cu cei doi băieți ai lor, să nu fie nevoiţi să treacă prin tot soiul de traume acolo unde ar trebui să le vindece. 

Citeste si: Povestea cu final tragic a lui Dragoș, un polițist în vârstă de 24 de ani. Tânărul din Harghita s-a stins din viață într-un accident rutier

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si