Fă un mic exercițiu și încearcă să-ți dai seama ce gust are fericirea ta. Pentru că de multe ori asociem fericirea cu un gust: al gustărilor pregătite cu drag de mama, al plăcintelor făcute de bunica, al unui snack delicios savurat în timp ce vizitai pentru prima dată un oraș străin.

Ai descoperit gustul? Dacă da, bucură-te de el și fă tot posibilul să-l savurezi cât mai des.

Dacă nu, continuă să cauți prin minte și sigur vei descoperi gustul ACELA care te-a făcut să simți fericirea. Și adu-l în preajma ta, retrăiește cât mai des fericirea. E atât de simplu.

Simplu și gustos este și noul sortiment Salatini: Salatini Potatoes sticks

Dacă tot nu reușești să găsești gustul fericirii tale, Salatini te ajută. A creat pentru tine noile sticksuri cu gust de cartofi pentru o experiență de consum deosebită. Aroma atât de familiară a cartofilor se îmbină perfect cu structura crocantă și apetisantă a produselor Salatini. Ideale pentru orice moment al zilei și pentru orice ocazie, Salatini Potatoes sticks reprezintă snack-ul de nelipsit din preajma ta. La fel ca fericirea.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: Cele mai spectaculoase ținute de la MTV Music Awards 2024. Cum au apărut vedetele pe covorul roșu- antena3.ro

Citeste si: Lebăr de casă reţetă simplă: Cum pregătim un aperitiv delicios pentru Crăciun

Salatini este un brand românesc cu tradiție, fiind prezent pe piață din anul 1998. Salatini se regăsește sub toate formele de snack-uri sărate: crackers, pretzels, sărățele și sticks-uri, fiind lider de piață pe segmentul de sărățele. Simbolul categoriei de snacks-uri sărate, biscuiții Salatini sunt disponibili în diferite gramaje și sortimente.

Citeste si: Modele unghii pentru Crăciun 2021 şi Revelion 2022


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si