Fundasul a avut o cariera stralucita in fotbal, curmata devreme, de o accidentare la genunchi. A imbracat tricoul echipei nationale si a fost unul dintre componentii "Generatiei de Aur". Nascut la Satu Mare, Didi Prodan va ramane mereu in amintirea iubitorilor de fotbal.

Acum, dupa moartea lui, la o cautare succinta pe net, aflam ca destinul fostului fotbalist a fost marcat profund de numarul 23.
Daniel Prodan s-a nascut in data de 23 Martie 1972, a purtat numarul 23 la Steaua si la Atletico Madrid si, mai mult, a semnat cu madrilenii chiar in 23 Decembrie 1996.

Daca asta nu e de ajuns, va spunem si faptul ca primul sau gol in tricoul echipei de pe Vicente Calderon a fost marcat in meciul de debut si, da, in minutul 23 al partidei. Chiar el recunostea ca acest numar l-a urmarit toata viata si a marturisit asta intr-un interviu acordat in trecut celor de la Gazeta Sporturilor. "Eu purtam numarul 23 la Ateltico si am dat gol chiar in minutul 23 in meciul de debut. E si ziua mea de nastere", spunea pe atunci Prodan.

De-a lungul carierei el a mai imbracat si tricourile cu numarul 6, la Steaua, si cu numarul 3, la echipa nationala a Romaniei.

Sirul lung de coincidente stranii nu se opreste aici, ci continua si dupa moartea fostului international.
Aseara, cele doua echipe pentru care a jucat (n.r. a fost imprumutat si la Rangers, dar nu a prins niciun minut pentru scotieni) au avut meciuri pe care le-au pierdut in campionat (n.r. Steaua 1-0 la Chiajna si Ateltico 3-0 acasa cu Real Madrid). Nu faptul ca au pierdut este spectaculos ci faptul ca ambele echipe invinse, cele la care a jucat si Prodan in trecut, au primit gol in minutul 23 al meciurilor (n.r
Ronaldo a inscris pentru Real si Nelut Rosu pentru Chiajna).

Acum, Prodan, ramane doar o amintire frumoasa si in continuare vie in memoria tuturor iubitorilor de fotbal din Romania.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: O filmare din Coreea de Nord arată ce pățesc niște fete care au fost prinse uitându-se la filme sud-coreene. Imaginile au provocat șoc- antena3.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si