Close sidebar
Close sidebar

Cum stă cu dragostea Cristina Mihaela Dorobanțu, prezentatoarea de la "Puterea Dragostei"

Prezentatoarea emisiunii "Puterea Dragostei", Cristina Mihaela Dorobanțu nu vorbește prea des despre viața ei privată, pentru că se axează foarte mult pe viața profesională, pentru ca totul să fie perfect pe micile ecrane.

Sorin Negru,

Celebra moderatoare de televiziune le-a răspuns internauților la câteva întrebări pe Instagram

[Sursa foto: Kanal D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Prezentatoarea Cristina Mihaela este foarte activă pe rețelele sociale, acolo unde ține legătura cu fanii emisiunii "Puterea Dragostei", competiție pe care o prezintă cu mare succes.

Citeste si: Bianca Comănici, decizii majore în viață! Fosta concurentă de la Puterea Dragostei a făcut anunțul cel mare: ,,Ne mărim familia”

Cristina Mihaela: ”Câteodată trebuie să fii tăcută"

Celebra moderatoare de televiziune le-a răspuns internauților la câteva întrebări pe Instagram, printre care s-au strecurat și curiozități despre viața amoroasă a Cristinei, scrie Wowbiz.ro

Cristina Mihaela le-a oferit urmăritorilor ei de pe internet un răspuns surprinzător:  ”Câteodată trebuie să fii tăcută pentru că niciun cuvânt nu poate explica ce se întâmplă în mintea și în inima ta”,  se arată în postarea Cristinei Mihaela.

Citeste si: Ce relație era, de fapt, între tânărul care o însoțea și Diana Maria! Mama fetei ucise de urs în Munții Bucegi a dezvăluit adevărul- kanald.ro

Citeste si: Scene greu de privit pentru salvamontiștii care au intervenit în salvarea fetei atacate de urs- wowbiz.ro

Citeste si: Cine este George, noul concurent de la "Puterea Dragostei". A intrat în casa fetelor în plin război

Unde își petrece Revelionul Cristina Mihaela

Prezentatoarea emisiunii fenomen de la Kanal D, Puterea Dragostei, a spus că-și dorește enorm să petreacă noaptea dintre ani în România.

Cristina Mihaela a fost sinceră cu internauții și a dezvăluit că vrea ca anul acesta să nu petreacă Revelionul în Turcia, ci acasă, în România.

Se știe deja că moderatorea TV merge acasă foarte des, de câte ori duce dorul celor dragi, pe care nu-i vede zilnic, pentru că se află la Istanbul, la filmările pentru emisiunea "Puterea Dragostei".

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI