Close sidebar
Close sidebar

Debut victorios pentru Simona Halep la Australian Open

Daca este Australian Open, este dramatism tip Simona Halep. Liderul mondial stia ca nu va avea un meci usor cu Kaia Kanepi si exact asa a fost. Finalista anul trecut la Melbourne, Simona nu isi permitea sa iasa chiar dupa prima partida, mai ales ca are in fata o lupta incrancenata pentru a-si mentine pozitia in ierarhia WTA.

Radu Bordei,


DISTRIBUIE
acest articol

Totusi, primul set a fost pierdut si se parea ca Halep nu si-a intrat in ritmul de competitie, mai ales dupa iesirea rapida de la Sydney. Incet, incet, Simona a inceput sa lupte si pe alocuri lumea si-a amintit de „turnirurile” de anul trecut cand Halep a avut adevarate meciuri maraton pana in finala. Si acum campioana noastra a trebuit sa lupte pentru victorie.

Citeste si: Pronosticul lui Cristi Pulhac, pentru meciul international din aceasta seara “Exatlon”, Romania vs. Ungaria! Ce spune fostul Faimos despre sansele Romaniei?

Citeste si: Robi reacționează dur după ce Gagea l-a acuzat că s-ar da la Alexandra: „Îi țin pe afară cu bani și ei vin și dau în mine?!”- kanald.ro

Citeste si: Dana Roba și Beni s-au despărțit după un an de relație: „S-a terminat. Nu mai pot...”- wowbiz.ro

Citeste si: Când vine toamna în România. ANM a actualizat prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni- antena3.ro

Este adevarat ca in momentul cand jocul a inceput sa functioneze, Simona nu s-a mai uitat in spate si s-a impus clar.

 

Setul decisiv n-a avut istoric si Simona obtine prima victorie in 2019

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI