Festival Massif 2024. În anul 2024, la Poiana Brașov, se va desfășura cea de-a doua ediție a celui mai mare festival de muzică dintr-o stațiune montană din România, Festivalul Massif.

Află când va avea loc Massif 2024. Când se vor pune în vânzare primele abonamente?

Festival Massif 2024. A doua ediție a festivalului de muzică de la munte, din Poiana Brașov

Cea de-a doua ediție a festivalului Massif, cel mai mare festival de muzică dintr-o stațiune montană, se va desfășura la Poiana Brașov în perioada 14-17 martie 2024.

Porțile festivalului Massif vor fi deschise cu data de 14 martie, iar până pe 17 martie, festivalierii se vor bucura de o abordare wild, unde vor putea participa la diverse activități și spectacole. Muzica Massif va răsuna pană dimineață în Poiana Brașov.

Ediția a doua a Festivalului Massif va aduce în inima munților o diversitate de genuri muzicale, pentru ca toată lumea să se distreze. Organizatorii au început deja pregătirile și promit distracție la cote maxime.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Scene greu de privit pentru salvamontiștii care au intervenit în salvarea fetei atacate de urs- wowbiz.ro

Primele bilete la Massif 2024 vor fi puse în vânzare începând cu data de 21 noiembrie 2023. Fanii care se înregistrează pe platforma online a festivalului, vor primi un voucher cadou care le va permite achiziționarea abonamentului la un preț special.

Citește și: VIDEO- Festival de muzică folk la Timișoara. Sute de chitariști au cântat împreună la evenimentul organizat în Piața Libertății

Festival Massif 2024

Festival Massif 2024

[Sursa foto: Google Massif]

Prima ediție a fost un real succes

Prima ediție Massif a fost un real succes. Peste 38.000 de fani s-au distrat în Poiana Brașov, în cele trei zile de muzică. Fanii s-au distrat pe diferite acorduri și genuri muzicale, cum ar fi muzica electronică, folclorul experimental, rap, trap, disco, rock și pop, dar și la spectacolele live susținute pe pârtie.

Pe scenă au urcat peste 100 de artiști români și internaționali.

Cea de-a doua ediție a Festivalului Massif

Cea de-a doua ediție a Festivalului Massif

[Sursa foto: Instagram]

"E ceva cu oamenii de aici, trăiesc intens bucuria muzicii, iar acest lucru este extraordinar pentru fiecare artist", a declarat MORTEN, după prima ediție Massif.

"Am o bucurie imensă de fiecare dată când vin în România, pentru că de fiecare dată experiența e diferită", a declarat Dimitri Vegas, după prima ediție Massif.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si