Solicitări din toate colţurile lumii au ajuns la Hemsley Conservation Centre, sud-estul Angliei, care conduce proiectul destinat strângerii de fonduri.

Îndrăgostiţii părăsiţi se pot răzbuna numind un gândac după fostul lor partener de Valentine's Day

"Dacă ai avut o despărţire extrem de urâtă şi ai nevoie de un imbold, este o modalitate bună de a face un lucru haios singur sau cu prietenii tăi", a afirmat responsabilul proiectului, Henry Weedon.



Centrul a afirmat că este deschis de asemenea să primească nume de politicieni pentru proiectul "Roach Board".

"Toate numele sunt binevenite şi totul este destinat pentru a strânge bani pentru proiecte pe care le facem aici, la gradina zoologică", a mai spus Weedon. 

Citeste si: Ziua Îndrăgostiţilor, 14 februarie 2022: Mesaje şi urări de dragoste impresionante

Ziua Îndrăgostiților. De unde vine legenda despre Sfântul Valentin

Prima atestare a Ziua Îndrăgostiților a fost în anul 498, când trei sfinţi au fost numiţi de papa Gelasius I, data celebrării acestora fiind această zi.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare- wowbiz.ro

Însă sărbătoarea Ziua Îndrăgostiților   este asociată cu numele Sfântului Valentin din Roma, care a fost trimis la închisoare pentru că oficia în secret căsătorii pentru soldaţii cărora le era interzis acest lucru.

În timp ce se afla în închisoare, el ar fi vindecat-o pe fiica gardianului său, Asterius. Se pare că, înainte de execuţie, i-ar fi trimis acesteia o scrisoare pe care a semnat-o cu "al tău Valentin".

Citeste si: Mesaje, urări şi felicitări frumoase de Valentine's Day 2022 pentru îndrăgostiți


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si