Ministerul Afacerilor Externe (MAE) îi atenționează pe românii care vor să călătorească în Grecia. Joi a fost anunțată o grevă a angajaţilor din spitalele publice din Atena.

Atenționare pentru românii care călătoresc în Grecia

”Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care se află, tranzitează sau care intenţionează să călătorească în Republica Elenă că Federaţia Panelenă a Angajaţilor Spitalelor Publice (POEDIN) a anunţat organizarea unei greve de 24 de ore în cursul zilei de joi, 20 octombrie 2022.

Citeste si: Ursula von der Leyen, discurs despre starea Uniunii Europene. "Putin va fi înfrânt, iar Europa va ieși învingătoare"

Totodată, POEDIN va organiza acţiuni de protest care pot afecta circulaţia rutieră, respectiv a transportului public din Atena”, a transmis, miercuri, MAE.

Protestele organizate pot afecta traficul rutier, inclusiv transportul public

Cetăţenii români ce întâmpină dificultăți pot solicita ajutor consular la numerele de telefon ale Ambasadei României la Atena: +302106710035 şi Consulatului General al României de la Salonic: +302310340088.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Un român aflat în Grecia a fost bătut cu bestialitate de un grup de localnici: „M-au transformat în sac de box, am leșinat”

Cetățenii români au la dispoziţie şi telefonul de urgenţă al misiunii diplomatice a României în Republica Elenă +306978996222 şi Consulatului General al României de la Salonic +306946049076.

Ministerul Afacerilor Externe recomandă consultarea paginilor de Internet  http://atena.mae.rohttp://salonic.mae.rowww.mae.ro  şi reaminteşte că românii care călătoresc în străinătate au la dispoziţie aplicaţia „Călătoreşte în siguranţă”( http://www.mae.ro/app_cs), care oferă informaţii şi sfaturi de călătorie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si