Mama lui Stephan Pelger a revenit în țară, din Germania, pentru a participa la slujba de comemorare a fiului său adoptiv.

Femeia a avut un discurs halucinant în legătură cu moartea fiului său, iar toți cei prezenți au rămas muți de uimire.

Mama lui Stephan Pelger, declarații șocante

Mama creatorului de modă a rostit câteva cuvinte care i-a uimit pe cei prezenți la înmormântarea lui. 

„Dumnezeu mi-a ascultat rugăciunea. Fiindcă m-am rugat să-l ia, să-i curme suferința. A suferit mult, fiindcă a fost singur, în sensul că nu a mai avut un frate. Apoi, sâmbătă seara era singur, duminică la fel. A avut prieteni, dar nu un suflet-pereche!”, a spus mama lui Stephan Pelger, potrivit  Playtech.

Citește și: Ce avere avea Stephan Pelger? Obiectele prețioase găsite în locuința designerului!

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: O filmare din Coreea de Nord arată ce pățesc niște fete care au fost prinse uitându-se la filme sud-coreene. Imaginile au provocat șoc- antena3.ro

Slujba de comemorare a creatorului de modă a fost ținută de Episcopul Bisericii Luterane. Cei prezenți au trecut prin fața urnei în care se afla cenușa lui Stephan Pelger, pentru a-și lua rămas bun.

Mama adoptivă a lui Stephan Pelger a luat decizia ca fiul ei să fie incinerat, iar cenușa să fie trimisă în Germania, pentru a fi înmormântat lângă tatăl său.

Ce avere avea Stephan Pelger?

Ce avere avea Stephan Pelger?  După  moartea designerului, gurile internauților au început să vorbească.

Ce avere deținea acesta și ce se va întâmpla cu ea?

Se pare că în apartamentul designerului au fost găsite numeroase obiecte de valoare. Obiectele de mobilier din casa lui erau destul de scumpe și avea o valoarea importantă.

Multe erau făcute la comandă, în timp ce altele, precum scrinul Biedermeier, era moștenit de la mama sa. Într-unul dintre dulapuri au fost găsite obiecte neprețuite, cum ar fi porțelan chinezesc vechi de secole sau cărți din anii 1700. O carte de rugăciuni din anul 1678 a fost unul dintre cele mai vechi și prețioase obiecte deținute de Stephan.

În locuința designerului s-a regăsit și o oglindă din cristal, adusă din Veneția, înaltă de aproape 3 metri.

Citește și:  Stephan Pelger ar putea fi incinerat

Toate aceste obiecte vor rămâne moștenire pentru familia sa. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si