Bilanțul a fost făcut public duminică de ministrul Agriculturii și Mediului George Eustice, în cadrul unei conferințe de presă.

Cifra marchează o diminuare spectaculoasă, fiind cea mai scăzută de la sfârșitul lunii martie, față de ziua precedentă, când s-au înregistrat 813 decese.

Citeste si: VIDEO| Izbucnesc alte focare în România! Peste 400 de cazuri de îmbolnăviri cu coronavirus în 24 de ore

Până duminică, pe teritoriul Regatului Unit au fost înregistrate 152.840 de persoane testate pozitiv cu coronavirus, cu o creștere de 4.463 față de ziua precedentă.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

O tendință descendentă clară a persoanelor spitalizate se poate observa în Marea Britanie, a declarat duminică directorul Serviciul naţional de sănătate (HNS) din Anglia, Stephen Powis.

„Avem în prezent o tendinţă foarte clară de reducere a numărului de persoane spitalizate cu noul coronavirus. Aceasta se observă cel mai bine la Londra, dar puteţi vedea acelaşi lucru şi în Midlands (centrul Angliei), ca şi începutul acestui proces şi în alte zone ale Regatului Unit”, a spus el.

Citeste si: Managerul Spitalului Victor Babeș, semnal de alarmă pentru 1 Mai: „Haideți să mai avem răbdare”

Citeste si: Managerul Spitalului Victor Babeș, semnal de alarmă pentru 1 Mai: „Haideți să mai avem răbdare”

„Aceasta demonstrează clar că felul în care am respectat noi distanţarea socială s-a dovedit benefic, reducând transmisia şi propagarea virusului”, a subliniat acesta, potrivit Agerpres.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si