Un bărbat în vârstă de 55 de ani a avut parte de un sfârșit tragic într-un hotel din Texas. Acesta era cazat acolo, departe de familia lui care se afla în Louisiana, deoarece pleca adesea în interes de serviciu. 

El se întorcea mereu acasă la finalul săptămânii, iar în restul timpului stătea liniștit în camera de hotel. Într-o zi, soția sa a început să se îngrijoreze, deoarece nu o sunase, iar ei vorbeau întotdeauna la telefon în diminețile în care el era plecat, informează LAD Bible.

Cum l-au găsit oamenii legii pe bărbat?

În cele din urmă, oamenii legii au mers în camera de hotel unde era cazat individul, iar atunci au avut parte de un șoc. Omul de afaceri ar fi fost găsit în camera sa, cu televizorul încă deschis și cu banii neatinși. Lângă el au fost găsite mai multe țigări, ambalaje de bomboane și batoane de ciocolată. Atunci, polițiștii au crezut că bărbatul suferise un atac de cord, însă realitatea avea să-i șocheze mai târziu.

Potrivit ABC, prietenul lui Greg, Miles Martin, a declarat că primul său gând a fost că "afurisitele alea de țigări l-au doborât în sfârșit". În cele din urmă, trupul neînsuflețit al omului de afaceri a fost dus la necropsie, acolo unde rezultatele au fost șocante.

Atunci s-a aflat faptul că Fleniken suferise leziuni interne grave, cu coaste rupte, leziuni la ficat și o gaură în inimă.

Așadar, anchetatorii au luat în calcul o posibilă bătaie, însă pe corpul lui nu existau deloc urme de violență. Moartea sa a fost declarată omucidere, dar nu a putut fi găsit niciun ucigaș, conform sursei menționate mai sus.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: O filmare din Coreea de Nord arată ce pățesc niște fete care au fost prinse uitându-se la filme sud-coreene. Imaginile au provocat șoc- antena3.ro

Mister moarte hotel Texas

El este Fleniken.

 

[Sursa foto: LAD Bible]

Citește și: O femeie de 57 de ani a învins cancerul de cinci ori! Incredibil ce poate face acum

Misterul din jurul morții lui Fleniken

Un om de serviciu care vizitase camera lui Fleniken a bănuit că ceva rău s-a întâmplat acolo. La noile percheziții, specialiștii au descoperit o mică adâncitură în perete, care s-a dovedit a fi o gaură care fusese umplută cu pastă de dinți. Totodată, gaura se prelungea până la o cameră vecină. În cele din urmă s-a dovedit că în camera vecină se aflau trei bărbați, Lance Mueller, Tim Steinmetz și Trent Pisano, iar arma unuia dintre ei s-a descărcat.

Mister moarte hotel Texas

Imagine cu o mașină de poliție.

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Dinu Maxer vorbește despre infidelitățile din relația cu Nicoleta Luciu: „Mi-a fost greu să fiu fidel. N-am reușit. Sunt persoane publice infidelitățile mele.”- kfetele.ro

Citeste si: Cum arăta Iulia Albu în școala primară? Imagini nostalgice publicate de fashion editor- radioimpuls.ro

Citeste si: Cele mai spectaculoase ținute de la MTV Music Awards 2024. Cum au apărut vedetele pe covorul roșu- antena3.ro

Citește și: Câți ani închisoare ar putea face un medic de la Institutul „Marius Nasta” din București pentru mită? Cristian Paleru primea chiar și găini

Individul respectiv a pledat că nu contestă acuzația de omor prin imprudență și a fost condamnat la 10 ani de închisoare. 
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si