Patronul unui restaurant indian din Marea Britanie este acuzat de omor prin imprudenta in cazul tinerei de 15 ani, Megan Lee, care a murit dupa ce a mancat mancare cumparata de la el din restaurant.

Fata isi luase mancarea la pachet, iar cand a ajuns acasa a

mancat-o. Megan a avut o reactie alergica severa imediat dupa si, desi a fost transportata de urgenta la spital, medicii nu i-au mai putut salva viata.

O ancheta a fost demarata in acest caz, iar inspectorii de la protectia consumatorului au descoperit nereguli grave la restaurantul india. Pe langa faptul ca acesta nu corespundea normelr europene privind igiena si siguranta alimentara, era invadat de soareci.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

In urma autopsiei a rezultat faptul ca Megan a murit din cauza unei crize de astm provocata de o alergie alimentara.

Parintii si apropiatii fetei sunt devastati.

Toti cei care au cunoscut-o au avut numai cuvinte de lauda la adresa ei. "O fata extraordinara care iubea scoala si teatrul.  Megan era cea mai iubitoare fiica, sora  si prietena, cu un zambet frumos si molipsitor!", spun apropiatii.

Sursa: Daily Mail


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si