O femeie în vârstă de 45 de ani a murit în cursul zilei de vineri, în județul Dolj. Aceasta a intrat cu mașina într-un copac, iar o fată de 13 ani, care se află la momentul impactului în autoturism, a fost rănit. Ulterior, copila a fost transportată la spital.

Citeste si: Doliu în sportul românesc: un junior de 12 ani a murit după un antrenament

Autoritățile au întocmit un dosar penal 

Accidentul a avut loc pe DN 55A, între localităţile Calafat şi Poiana Mare.

„La faţa locului s-au deplasat poliţiştii care au stabilit că o femeie de 45 de ani, din comuna Poiana Mare, în timp ce conducea un autoturism pe DN 55A, sensul de mers Calafat către Poiana Mare, din cauze ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, a părăsit partea carosabilă intrând în coliziune cu un copac, ulterior răsturnându-se. În urma evenimentului rutier, conducătoarea auto a decedat, iar o minoră de 13 ani, tot din comuna Poiana Mare, pasageră în autoturism, a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportată la spital”, a anunţat IPJ Dolj.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Citeste si: Doi tineri au scăpat cu viață dintr-un loc de unde alte nouă persoane au murit

Un tânăr sportiv de 18 ani a murit într-un Mercedes rupt în bucăţi

În urma verificărilor preliminare, efectuate de polițiștii Formațiunii Rutiere Topoloveni, s-a stabilit că un bărbat de 28 de ani, din Dobrești, care conducea un autoturism pe DJ 702, pe raza localității Dobrești, având direcția de deplasare spre Topoloveni, în împrejurări care

urmează să fie stabilite din cercetări, a părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu un stâlp, după care a fost proiectat într-un copac, răsturnându-se în șanțul din dreapta sensului său de deplasare.

În urma accidentului a rezultat decesul pasagerului dreapta față, tânăr de 18 ani, din Priboieni, precum și rănirea conducătorului autoturismului, care a fost transportat la o unitate medicală pentru îngrijiri.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier a avut loc, potrivit IPJ Argeș.

Citeste si: Sinucidere învăluită de mister, la Timișoara. S-a aruncat de la etajul 2 şi a murit


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si