Primarul unei localitati din judetul Vaslui a povestit un caz de-a dreptul revoltator. Omul spune ca in localitatea in care este edil, exista o femeie care este pe listele de asteptare pentru a primi un rinichi de 14 ani, dar in acte ea figureaza ca a primit organul in 2014.

CITESTE SI:Vlad Voiculescu, in scandalul transplanturilor: "Pacientii de pe listele de asteptare nu beneficiaza intotdeauna de sanse egale. in transplant nu conteaza ca esti mai vedeta decat altii"

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Tot acest caz are loc in comuna vasluiana Suleteaa si a fost dat publicitatii de catre Ciprian Tamas, primarul din Suletea. "As vrea sa se autosesizeze cei indreptatiti sa o faca! La noi, la Suletea, avem o doamna care face dializa inca din anul 2002! Este pusa in asteptare de 14 ani! Dar ce credeti, dragi prieteni? in 2014, primeste o invitatie de la Spitalul de Transplanturi din Cluj-Napoca, unde este rugata sa se prezinte sa povesteasca celor prezenti cum se simte cu noul rinichi! Va dati seama ca persoane gen Arsinel sau Socaciu au furat locul acestei doamne si au facut transplantul pe actele dumneaei. Am trimis sesizare la Guvern, la Ministerul Sanatatii, am vorbit si cu Arafat, erau consternati. M-au rugat sa nu mai fac valuri, ca se va rezolva cat de curand! Ca atare, pacienta de la noi a fost chemata imediat la Cluj, unde i s-au mai recoltat o serie de analize", a scris el pe Facebook.

Femeia nu a facut niciodata un transplant, ea figurand in continuare si pe listele de asteptare.

CITESTE SI:Vlad Voiculescu, ministrul Sanatatii: "Pacientii care au nevoie de transplant de organe nu beneficiaza de sanse egale. Sistemul e complet gresit


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si