Miercuri, pe 5 iulie 2023, în cartierul San Donato din Pescara (Abruzzo), o tânără care a vrut să își pună capăt zilelor a fost salvată ca prin minune de un vecin.

Bărbatul în vârstă de 73 de ani a salvat-o pe tânără, în ultimul moment după ce aceasta si-a dat drumul în gol de la etajul șase al blocului în care locuia.

Salvată în ultimul moment

O tânără în vârstă de 31 de ani a vrut să își pună capăt zilelor din motive încă necunoscute. Tânăra care locuiește la etajul șase al unui bloc s-a aruncat în gol de pe balcon. A reușit să treacă peste balustradă și s-a agățat de marginea balconului, dorind să cadă de la o înălțime de aproximativ cincisprezece metri.

O vecină de la etajul cinci, de sub ea, a văzut ceea ce tânăra voia să facă și a început să strige pentru ca cineva să o salveze pe tânăra de 31 de ani.

Soțul femeii, un pensionar de 73 de ani a sărit imediat în ajutorul tinerei. Înainte de a-i vorbi tinerei, aceasta a luat mâinile de pe balustradă pregătită să sară în gol și să își pună capăt zilelor.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Băiatul înjunghiat în Grădina Botanică din Craiova va fi externat

Bărbatul a reușit să o prindă de picioare și să o tragă în balconul său, înainte ca aceasta să își găsească sfârșitul.

Când a fost salvată tânăra s-a lovit de plase pentru porumbei și a suferit câteva răni minore. Și după ce a fost salvată tânăra era agitată și a încercat să își pună din nou capăt zilelor.

Soții salvatori au început să vorbească cu ea și tânăra s-a liniștit. La fața locului au intervenit pompierii, poliția și echipajul medical al unei ambulanțe și tânăra a fost transportată la spital.

Citește și: Slatina: O femeie a murit după ce a căzut de la etajul şapte al unui bloc

Bărbatul în vârstă de 73 de ani era fericit pentru că a putut să salveze viața vecinei sale și că nu s-a întâmplat nicio tragedie.

Citește și: Bărbat surprins de câteva burlane de fântână, în timp ce săpa un puț


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si