Cel ce poate fi numit ”monstrul din Texas” și-a ucis soția cu bestialitate, fiind înjunghiată de peste 20 de ori. Gary Green nu s-a oprit aici, ci a ucis-o și pe fiica acesteia în vârstă de șase ani.

Un deținut din Texas a primit pedeapsa cu moartea după ce și-a ucis soția, iar pe fiica acesteia a înecat-o în cadă

Totul s-ar fi petrecut în anul 2019, când soția acestuia, Lovetta Armstead, a vrut să anuleze căsătoria.

Acest lucru l-a scos din sărite pe bărbat, căutând să se răzbune pe ea și pe copiii ei.

Citește și: Un asasin din El Salvador, condamnat la 1310 ani de închisoare. Câte crime a comis

Ai cerut să vezi monstrul, așa că iată monstrul pe care tu l-ai făcut din mine”, i-a scris Green soției. „ O să fie 5 vieți care o să piară astăzi, eu fiind cea de-a cincea”.

Citește și: Un expert criminalist, transformat în ucigaș în serie. A omorât 4 studenți și ar putea ajunge în fața plutonului de execuție

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Acesta intenționa să-i ucidă și pe ceilalți doi copii ai femeii, însă au promis că nu vor spune nimănui despre ce s-a întâmplat.

Înainte de a fi executat, bărbatul și-a cerut scuze

Îmi cer scuze pentru tot răul pe care l-am provocat vouă și familiei voastre ”, a spus Green. „ Am mâncat împreună, am râs și am plâns împreună ca o familie.

Îmi pare rău că v-am dezamăgit.”

Citește și: Povestea românilor din Canada care au aflat că sunt frați după zeci de ani! Cei doi locuiau la doar 30 de minute distanță unul de celălalt

„Vă cer să mă iertați, nu pentru mine ci pentru voi ”, a mai spus Green. „Nu mai sunt omul care eram înainte”,  au fost ultimele cuvinte ale lui Green.

Citește și: O americancă a răbufnit în sala de judecată. Și-a atacat avocatul chiar sub ochii judecătorilor

Rudele femeii au plâns și susțin că s-a făcut dreptate în acest caz, chiar dacă acest lucru nu le vor aduce înapoi fiica și nepoata, se simt ușurați.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si