"Ati simulat destul atasamentul fata de valorile democratice.(...) Singura solutie corecta pentru dvs. Dragnea, Tariceanu si Grindeanu este demisia de urgenta a dvs. si a întregului Cabinet complice. Domnule prim-ministru Grindeanu, abrogarea OUG nu va sterge pacatele. Nu va absolva de responsabilitate. Culpa politica si morala ramane si pentru ea trebuie sa platiti cu functiile. Ar fi un gest de minima reparatie pentru raul facut Romaniei", a spus Turcan.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Liderul PNL a afirmat ca, "daca avea respect pentru cetateni", premierul ar fi plecat "in secunda doi", dupa abrogarea "ordonantei ticaloase" care stergea infractiunile de care era acuzat Liviu Dragnea.Turcan a aratat ca astfel de comportante sunt si cele care au facut multi romani sa plece din tara, pentru ca legile nu sunt aplicate sau sunt aplicate discriminatoriu, si a invitat parlamentarii sa aprobe motiunea de cenzura, pentru a fi "alaturi de cetatenii cinstiti si muncitori". "Romanii nu v-au votat ca sa-l scapati pe domnul Dragnea", a mai spus Turcan.

"Ati simulat destul atasamentul fata de valorile democratice.
(...) Singura solutie corecta pentru dvs. Dragnea, Tariceanu si Grindeanu este demisia de urgenta a dvs. si a întregului Cabinet complice. Domnule prim-ministru Grindeanu, abrogarea OUG nu va sterge pacatele. Nu va absolva de responsabilitate. Culpa politica si morala ramane si pentru ea trebuie sa platiti cu functiile. Ar fi un gest de minima reparatie pentru raul facut Romaniei", a spus Turcan.
Liderul PNL a afirmat ca, "daca avea respect pentru cetateni", premierul ar fi plecat "in secunda doi", dupa abrogarea "ordonantei ticaloase" care stergea infractiunile de care era acuzat Liviu Dragnea.
Turcan a aratat ca astfel de comportante sunt si cele care au facut multi romani sa plece din tara, pentru ca legile nu sunt aplicate sau sunt aplicate discriminatoriu, si a invitat parlamentarii sa aprobe motiunea de cenzura, pentru a fi "alaturi de cetatenii cinstiti si muncitori".
"Romanii nu v-au votat ca sa-l scapati pe domnul Dragnea", a mai spus Turcan.

Sursa foto: tribuna.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si