Nicolae Tiron, un camionagiu roman, a fost condamnat la un an de inchisoare pentru ca a fost prins ca transporta ilegal trei albanezi. Pe data de 27 iunie, romanul a fost surprins de politisti in portul Coquelles, cu cei trei oameni, ascunsi in capul tractor al camionului acestuia. Unul era ascuns intr-un pod fals al cabinei, alti doi sub patul din cuseta. Pentru transportarea lor pana in Anglia, Nicolae urma sa primeasca 4.000

de euro, bani care l-au incantat mult pe roman, pentru ca avea de platit creditul cu care isi cumparase camionul cu remorca pe care il conducea.

Trimis in judecata, soferul roman a primit condamnarea la un an de inchisoare, doi ani interdictie de a intra in Pas de Calais si i s-a confiscat, definitiv, camionul. Suparat, Tiron i-a spus judecatorului ca i se ia painea de la gura si nu mai are cum sa munceasca. Pentru ca nu a fost bagat in seama, romanul a insistat si a cerut, prin avocatul lui, sa ii fie confiscat doar capul tractor, pentru ca acolo erau albanezii, si nu in semiremorca.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Judecatorul i-a spus atunci, vizibil iritat, ca ar trebui sa se multumeasca cu pedeapsa primita si ca ar fi putut sa fie condamnat la un an si jumatate de inchisoare. Atunci soferul roman a dat o replica socanta: "Prefer sa stau in inchisoare un an jumate, decat sa imi luati camionul!"

Romanul a mai sustinut ca cei care l-au angajat i-au spus ca va primi doar o amenda daca va fi prins, si numai albanezii vor fi incarcerati. Daca ar fi stiut ca va ajunge la puscarie, nu ar mai fi acceptat sa ii duca pe cei trei albanezi ilegal in Anglia.
sursa: observator.tv

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si