Behram este decis ca fie îl vor primi pe ucigașul fiului său, fie Azimet Demirkan îl va îngropa pe altul dintre nepoții săi.

Citește și: Astăzi, de la ora 20:00, un nou episod din serialul „Promisiunea”! Behram, totul pentru răzbunare

În timp ce Serhat încearcă să împiedice ca cineva să mai fie rănit din familia sa, Abbas vine la Behram cu o ofertă de nerefuzat, iar cei doi inamici vor ajunge, în mod surprinzător, la un compromis.

Abbas reușește, în mod miraculos, să iasă basma curate din întreaga poveste în care familiile Demirkan și Özgüç sunt implicate.

Serialul “Promisiunea” de la Kanal D, un nou episod: Behram, pus la punct de Abbas

Serialul “Promisiunea” de la Kanal D, un nou episod: Behram, pus la punct de Abbas

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Scene greu de privit pentru salvamontiștii care au intervenit în salvarea fetei atacate de urs- wowbiz.ro

Profitând de situația din conac, Ülfet își atinge scopul încă o dată. Femeii nu-i pasă că Zümrüt se află într-o situație dificilă din cauza ei și o nouă uniune este pe cale să se petreacă în familia Demirkan.

Azimet continuă să uneltească împotriva lui Zümrüt, care se îmbolnăvește și este internată în spital. Ceea ce urmează a se petrece în viața lui Zümrüt stă în mâinile lui Azimet.

Nu ratați în această seară, de la ora 20:00, un nou episod din serialul “Promisiunea”, numai la Kanal D. 

Serialul “Promisiunea” de la Kanal D

Serialul “Promisiunea” de la Kanal D

Un adevărat război între familii

În episodul de luni seară din serialul “Promisiunea”, tensiunea dintre dintre familiile Demirkan și Özgüç s-a transformat într-un adevărat război.

Behram Özgüç este hotărât să-i ucidă pe toți cei dragi din Serhat, bărbatul crezând că acesta l-a ucis pe Hamit.

Serhat a încercat să îi spună lui Behram că nu el i-a ucis fiul însă bărbatul este decis să se răzbune teribil pe moștenitorul familiei Demirkan.

Zümrüt s-a aflat într-o dilemă teribilă din cauza secretului pe care îl are iar dezvăluirea acestuia îl va distruge pe Serhat.

Sub influența durerii pe care a trăit-o, Suhandan intră pe o cale ireversibilă. Gândindu-se că Serhat și toată familia lui sunt vinovați de moartea lui Hamit, tânără își va face un nou prieten însă adevăratul scop al lui acesteia este să se răzbune pe toți cei care au făcut-o să sufere.

Un nou episod din serialul „Promisiunea”

Un nou episod din serialul „Promisiunea”, la Kanal D


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si