Sunt delicioase si se fac usor! Clatite umplute cu muschi tiganesc si cascaval
Ai pofta de ceva elegant, dar usor de preparat? Cu siguranta asta e reteta pe care o cauti. Lasa-ti imaginatia sa zburde si uita de clatitele dulci. Aluatul din care le prepari poate sa serveasca si pe post de fel principal, cu o umplutura delicioasa.
Uite ce iti trebuie:
Ingrediente
Pentru aluat
250 ml apa minerala
250 ml lapte
2-3 linguri
ulei
1 praf sare
Pentru umplutura
150 g cascaval
300 g muschi tiganesc
2 linguri smantana
Mod de preparare
Amesteci toate ingredientele pentru aluat pana cand acesta devine curgator. Le coci în tigaie, apoi le lasi deoparte, acoperite pentru a le pastra calde.
Pentru umplutura, razi cascavalul, tai fasii carnea si le amesteci.
Pastrezi o treime din cantitatea de cascaval. Adaugi smantana, omogenizezi si umpli clatitele cu compozitia obtinuta. Dai la cuptor 20 de minute, iar cu 5 minute înainte de a le scoate presari restul de cascaval pe deasupra.
Uite ce iti trebuie:
Ingrediente
Pentru aluat
250 ml apa minerala
250 ml lapte
2-3 linguriulei
faina cat cuprinde
Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro
Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro
Citeste si: O filmare din Coreea de Nord arată ce pățesc niște fete care au fost prinse uitându-se la filme sud-coreene. Imaginile au provocat șoc- antena3.ro
1 praf sare
Pentru umplutura
150 g cascaval
300 g muschi tiganesc
2 linguri smantana
Mod de preparare
Amesteci toate ingredientele pentru aluat pana cand acesta devine curgator.
Le coci în tigaie, apoi le lasi deoparte, acoperite pentru a le pastra calde. Pentru umplutura, razi cascavalul, tai fasii carnea si le amesteci.
Pastrezi o treime din cantitatea de cascaval.
Adaugi smantana, omogenizezi si umpli clatitele cu compozitia obtinuta.
Dai la cuptor 20 de minute, iar cu 5 minute înainte de a le scoate presari restul de cascaval pe deasupra.