La primăria din Ploiești au loc reduceri substanțiale de salariu. Primarul Adrian Dobre a tăiat toate sporurile angajaților instituției. Spune că a aluat această decizie din cauza slabei performanțe în atragerea fondurilor europene. Tăierile, care reprezintă 25% din salariu, nu s-au aplicat, însă, primarului Dobre. Acesta și-a păstrat veniturile salariale neatinse.

Tăieri drastice din salariu, vezi care sunt românii care rămân fără un sfert din bani

Citeste si: Declarația șocantă a asistentului medical care viola și droga zeci de paciente:„Văd că îţi place şi ţie!“. Violatorul în serie, liber după doi ani

Tăieri drastice din salariu, vezi care sunt românii care rămân fără un sfert din bani

Edilul consideră ca activitatea lui este una foarte bună și nu regretă că la preluarea mandatului său a pus pe linie moartă sau a dat afară exact funcționarii specializați pe accesarea fondurilor europene.

Citeste si: Senatul a adoptat proiectul de lege prin care va impozita bacșisul

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Mama Luizei Melencu, în pragul sinuciderii! A fost la un pas să recurgă la un gest extrem- wowbiz.ro

O mare realizare din timpul mandatului său este însă Parcul Municipal din oraș, chiar dacă inaugurarea parcului s-a făcut înainte ca el să devină primar. După ce a blocat angajările pentru mentenanța parcului, parcul s-a părăginit: iarba a invadat aleile, bateriile performante ale instalațiilor de irigații au ieșit din uz, iar pompele de apă și jocurile de lumini de la fântâna arteziană s-au stricat, conform capital.ro.

Viceprimarul Cristian Ganea l-a acționat în judecată pe Adrian Dobre:

Tăieri drastice din salariu, vezi care sunt românii care rămân fără un sfert din bani

Citeste si: Orban spune că sunt deja 15 parlamentari care nu au votat moţiunea de cenzură, dar vor susţine Guvernul: Suntem într-un câştig evident

„Primăria Ploiești e în prag de colaps. Pe vasul care se scufundă, căpitanul Adrian Dobre și-a păstrat pentru sine barca de lux ca să se salveze, respectiv și-a păstrat salariul întreg.

Înțeleg că are o părere superlativă despre prestația sa ca primar – dar tot ar trebui să-i sune dubios. Dacă facem economie la buget, trebuie să ne sacrificăm cu toți.”, conform stiripesurse.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si