Luni ar urma să înceapă procesul lui Paul Bușe, propietarul unui magazin din Capitală care, în luna decembrie a anului trecut, ar fi ucis-o cu sânge rece pe Ioana Beatrice, angajată. 

Ioana Beatrice ar fi împlinit pe 14 mai vârsta de 25 de ani și ar mai fi avut puțin până când și-ar fi adus copilul pe lume. Părinții tinerei s-au întors din Italia, unde ar fi stabiliți, și se pregătesc să participe la procesul bărbatului care le-a ucis fata. 

Primul lucru pe care aceștia l-au făcut a fost să meargă la mormântul Ioanei Beatrice. Mama și tatăl vitreg al tinerei au făcut mărturiii emoționante, pline de durere, potrivit informațiilor transmise de gandul.ro.

Citește și: Cine este, de fapt, tatăl copilului Ioanei Beatrice, tânăra ucisă într-un magazin din București! Rezultatele ADN au confirmat

ioana beatrice

Ioana Beatrice ar fi împlinit 25 de ani

[Sursa foto: Facebook]

"Te iubesc, îngerul meu". Cuvinte pline de durere, rostite de părinții Ioanei Beatrice, înainte de procesul criminalului

Părinții Ioanei Beatice se pare că au ajuns în țară în urmă cu câteva zile, pentru a participa la procesul celui care le-a ucis copila însărcinată.

Se pare că primul lucru pe care mama și tatăl vitreg al tinerei l-au făcut a fost să vizite mormântul fetei, care pe data de 14 mai ar fi împlinit vârsta de 25 de ani.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Astăzi, se făceau 25 de ani și peste un pic îmi dăruiai o nepoțică. În loc să aprindem lumânările tortului, aprindem lumina candelei. Aș vrea să te strâng în brațe, să te țin strâns de mână și să nu te mai las să pleci de lângă mine, dar, din păcate, cuvintele astea sunt de prisos. Odată și odată sper să ne revedem acolo sus. Te iubesc, îngerul meu, și îți promit că voi încerca să merg înainte, chiar dacă uneori simt că nu mai pot.

La mulți ani, sufletul meu curat!, ar fi mărturisit mama tinerei, potrivit sursei citate anterior.

Citește și: FOTO. Ce a apărut de Paște în locul în care a fost ucisă Ioana Beatrice de către călăul din Sectorul 3? Tânăra a murit la doar 25 de ani și era însărcinată în trei luni

paul buse criminal ioana beatrice

Paul Bușe, criminalul Ioanei Beatrice

[Sursa foto: Facebook/ Capturi video]

Tatăl vitreg al Ioanei Beatrice a făcut declarații emoționante. Bărbatul spune că a crescut precum fata lui de când tânăra avea 2-3 ani și mărturisește că Ioana i s-a arătat în vis.

Am cunoscut-o pe mama ei când fata avea 2-3 ani. De atunci, noi am fost o familie și suntem și în prezent. Pentru mine nu a contat nimic. Am crescut-o fără a mă gândi o clipă că nu este copilul meu. Eu aveam un raport cu fata și ea cu mine extrem de apropiat, chiar dacă nu era din sângele meu. Pentru mine a fost și va rămâne mereu copilul meu. Am visat-o pe ea și pe socrul meu, care nici el nu mai este. I-am visat pe amândoi împreună... Mama ei nu a visat-o, dar, într-o seară, stând pe geamul de la bucătărie, a văzut pe cer o stea. A luat telefonul și i-a făcut poză cât s-a putut de aproape și i s-a arătat în poză chipul ei,

a mărturisit tatăl vitreg al Ioanei, conform aceleiași surse.

Ioana Beatrice avea 24 de ani și era gravidă în câteva luni când a fost ucisă. Tânără a murit la data de 7 decembrie 2023, după ce a fost atacată de proprietarul magazinul în care muncea, fiind înjunghiată de mai multe ori în diferite zone ale corpului.

Citeste si: Monica Tatoiu, despre greutățile prin care a trecut în adolescență! În ce condiții a stat femeia de afaceri: „Aveam leucoplast pe ușă, iar ploșnițele treceau prin leucoplast.”- kfetele.ro

Citeste si: Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune- radioimpuls.ro

Paul Bușe, proprietarul magazinului, și-a recunoscut fapta și a mărturisit că nu regretă că a ucis-o pe Ioana Beatrice.

Eu recunosc... Recunosc fapta, sunt responsabil pentru ea, dar nu doresc să dau nicio declaraţie. Recunosc fapta, atât. Asta e singura declaraţie, recunosc fapta şi nu o regret. O recunosc şi nu o regret. Nu mai insistaţi. Încep să am repulsie faţă de dumneavoastră, insistaţi prea mult de când am venit aici, mă pisaţi cu întrebări, v-am spus, rămâne între mine şi Dumnezeu, nu vă supăraţi, nu mai întrebaţi, vă rog frumos, a spus ucigașul Ioanei, conform Antena 3 CNN.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si