Medicul Alexandru Butoi a dezvăluit că Arnold Schwarzenegger (72 de ani), celebrul sportiv, actor și politician născut în Austria, s-a dopat în tinerețe cu Naposim, un medicament produs în România, la Cluj. 

Citeste si: Singurul scandal din viata lui Cristian Topescu! Celebrul comentator a fost amenintat cu tribunalul de un fost campion olimpic!| DEZVALUIRI

”Arnold Schwarzenegger avea două bypass-uri coronariene la 52 de ani! Lumea nu ştie treaba asta.

El a fost un model în ceea ce priveşte hrana, ca să spun aşa, nu a fost gras. Dar steroizii luați de-a lungul vieţii au dus la afecţiunile respective. E adevărat că nu a cedat şi nu a murit la 40 de ani ca alţii pentru că la vremea lui foarte puţini steroizi existau în lume şi foarte puţini creaţi pentru sport. 

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

El spunea că în Austria, în perioada în care a devenit un sportiv foarte bun, a folosit Naposim, un medicament făcut de Terapia Cluj. La noi se făcea pentru tratarea unor afecţiuni. Austria, fiind aproape de România, procura mai uşor medicamentele astea. Şi povestea el că după ce a plecat în America i-a fost şi mai greu să procure Naposim şi îl costa şi mai mult. 

În momentul acesta nu se mai fabrică Naposim, dar au existat de-a lungul timpului şi sportivi care au ieşit pozitiv, e un steroid artificial”,  a declarat Alexandru Butoi, citat de Agerpres.

Schwarzenegger a câştigat de cinci ori concursul de culturism Mr. Universe şi de şapte ori titlul Mr. Olympia, înainte de a se apuca de actorie şi a juca in filme de acţiune precum ''Conan Barbarul”, ''Commando'' sau ”Terminatorul”. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si