Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, este din nou în pericol. Mai mulți mercenari din gruparea Wagner ar fi ajuns în Ucraina, iar atacul este ordonat personal de Vladimir Putin.
Kremlinul a mai trimis și în februarie 400 de mercenari pentru a-l elimina, atât pe el, cât și guvernul.

Citeste si: China își încordează mușchii în fața Occidentului. A transformat mai multe insule în baze militare

"Suntem martori ai curajului poporului Ucrainei care a rezistat acestui război purtat împotriva sa către Federația Rusă. Credem că acum este momentul să arătăm poporului ucrainean că lumea este de partea lor", se arată în scrisoarea semnată de 36 de politicieni din Olanda, Marea Britanie, Germania, Suedia, Estonia, Bulgaria, România și Slovacia.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Putin recrutează cetățenii din Asia Centrală care locuiesc în Rusia

Viața lui Volodimir Zelenski este din nou în pericol. Un grup de mercenari vor să îl ucidă

Viața lui Volodimir Zelenski este din nou în pericol. Un grup de mercenari vor să îl ucidă

[Sursa foto: The Moscow Time]

Aproape 1.000 de persoane au fost arestate după ce au protestat în Rusia

Cel puţin 937 de persoane au fost arestate, duminică, în Rusia, în timpul manifestaţiilor împotriva războiului din Ucraina organizate în 38 de oraşe din ţară, potrivit unui bilanţ dat publicităţii de ONG-ul OVD-Info.

Protestele de duminică au avut loc în capitala Moscova, dar şi în orașele Sankt-Petersburg, Ekaterinburg, Nijni Novgorod şi Vladivostok.

Citeste si: Gestul impresionant al unei profesoare din Ucraina. A salvat 30 de copii dintr-un orfelinat și s-a adăpostit alături de ei timp de o lună

"În ultimele trei săptămâni, din păcate, devine din ce în ce mai înfricoșător să protestezi în Rusia, să spui ceva împotriva războiului.

Și vedem că toți cei care, de exemplu, ies în stradă sau doar postează ceva pe Facebook sau fac ceva care nu este în concordanță cu opinia guvernului, sunt urmăriți politic. Și cu cât mai mulți oameni văd cum sunt urmăriți alții, cu atât le este mai frică să continue", a declarat duminică Leonid Drabkin, directorul general al OVD, într-un interviu acordat  NPR.

Citeste si: Război Rusia-Ucraina, ziua 26. Ucraina refuză să cedeze orașul Mariupol, noi bombardamente în vestul țării, la Rivne


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si