Valul de căldură persistă și mâine în jumătatea sudică a Olteniei și a Munteniei și se extinde și în Banat, iar până la ora trei dimineața în Banat în sudul Crișanei în sud vestul Transilvaniei și în cea mai mare parte a Carpaților Occidentali și în vestul Carpaților Meridionali.

Meteorologii au emis cod galben de instabilitate atmosferică în aceste zone vor fi ploi torențiale, descărcări electrice, vijelii și căderi de grindină.

Noaptea va fi una tropicală cu minime, foarte ridicată pentru această dată.

Cerul va fi variabil, cu înorări temporar accentuate, averse, descărcări electrice și intensificări ale vântului pe arii restrânse la munte, dar și în sudul Transilvaniei, nordul Olteniei și al Munteniei și doar izolat.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare- wowbiz.ro

În rest, temperaturile minime vor fi cuprinse între unsprezece și douăzeci și unu de grade, cu cele mai scăzute valori în depresiunile din estul Transilvaniei.

Mâine, cerul va fi variabil cu înorări temporar accentuate, averse torențiale, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Rafalele pot să ajungă la șaptezeci de kilometri pe oră în Banat, local în Crișana, Oltenia, Transilvania și la munte și doar izolat.

În rest, în intervale scurte de timp cantitățile de apă vor fi de până la douăzeci și cinci de litri pe metru pătrat, iar izolat vor depăși patruzeci de litri pe metru pătrat, iar pe arii restrânse sunt așteptate vijelii și căderi de grindină.

Temperaturile maxime se vor încadra între douăzeci și șase și treizeci și cinci de grade.

Citește și: Trei frați, bătălie în instanță pentru afacerea de milioane a familiei. Decizia surprinzătoare a judecătorului, după ce tatăl lor a modificat testamentul înainte de a murit


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si