Clientii care sunt dispusi să platească mai mult pentru un astfel de rafinament sunt tot mai multi. Patronii le oferă relaxare in mijlocul Bucurestiului ca in statiunile exotice.

Cei care vor tratament de VIP la piscina sunt intimpinati de covor rosu intrare, coloane in stil antic si palmieri inalti de 10 metri.

Fie ca se relaxeaza in apa imaculata sau in interiorul baldachinelor cu draperii grele, clientii au pe ce sa isi cheltuie banii.

NICUSOR STAN, DIRECTOR COMPLEX DE LUX: Pe colturile piscinei, am adus panouri de sticla imense pentru animatie. Exista si doua zone de spa, cu jacuzzi imense.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare- wowbiz.ro

Acest centru de 5 stele a investit pentru un decor ca in Orientul Mijlociu.

NICUSOR STAN, DIRECTOR COMPLEX DE LUX: Am adus palmieri de 7-8-10 metri cu o forma foarte naturala si cu specificul libanez.

Clientii platesc 50 de lei intrarea in timpul saptamanii si 80 de lei in week-end si uita ca sunt departe de litoral.

Pentru o zi de relaxare si distractie fara limita de cheltuieli, toate pretentiile sunt onorate.

Exact ca in statiunile exotice, clientii unui club de vara din nordul capitalei sunt intimpinati la intrare cu arbusti de bambus, flori si arbori de maslini.

Controlul electronic al PH-ului apei si dezinfectia cu electroliza si sterilizator UV sunt puncte forte.

Constantin Burlacu, manager piscina: Avem apa incalzita. Suna multi clienti care vor ca apa sa fie incalzita. Avem niste filtre cu ultraviolete care efectiv ard bacteriile din apa.

In timpul week-endului mai ales, oazele de racoare sunt asaltate de clienti.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si