Participarea sa „ va depinde de multe lucruri, în special de situația legată de Covid, care se ameliorează în prezent. Dar până în prezent intenția este de a participa ”, a afirmat ea.

Mai multe state occidentale încearcă să excludă Rusia dintr-o serie de organizații internaționale

Informația vine în contextul în care mai multe state occidentale încearcă să excludă Rusia dintr-o serie de organizații internaționale, inclusiv din G20.

Citeste si: Militarii ruși comit infracțiuni sexuale în Ucraina. Mai mulți bărbați au violat o femeie după ce i-au ucis soţul şi i-au ameninţat copilul

China este o susținătoare a Rusiei în acest context, astfel că s-a pronunțat deja împotriva unei excluderi a acestei țări de la summitul G20.

Rusia este un membru important, niciun membru nu are dreptul să expulzeze o altă țară ”, a comentat un purtător de cuvânt al diplomației chineze, Wang Wenbin.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

În 2014, în urma anexării ilegale a Ucrainei, G8 a suspendat Rusia, devenind G7.

Ziua 28 de război: Moscova ar putea folosi arme nucleare doar dacă existența i-ar fi amenințată

Bombardamentele au continuat și noaptea trecută în Ucraina, iar unele orașe mai au provizii doar pentru 3-4 zile. Moscova anunță folosirea armelor nucleare. Mariupol este bombardat la fiecare 15-20 de minute.

Citeste si: Cancelarul Germaniei: „Ofensiva lui Putin este blocată"

Războiul continuă în Ucraina, iar în Mariupol, orașul port de la marea Azov, 300.000 de oameni trăiesc în condiții inumane.

Aceștia au rămas fără mâncare, fără apă sau medicamente, după spusele lui Volodimir Zelenski.

Rusia ar putea folosi arme nucleare doar dacă existența ei ar fi amenințată în vreun fel, a fost declarația purtătorului de cuvânt de la Kremlin, Dmitri Peskov, citat de agenția de presă de stat Tass.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si