Ziua Îndrăgostiților 2023. În fiecare an, pe 14 februarie, oamenii din întreaga lume sărbătoresc  Ziua Îndrăgostiților sau Valentine's Day.   

Iată ce trebuie să faci azi, de Ziua Îndrăgostiților pentru a atrage iubirea în viața ta!

Ziua Îndrăgostiților 2023.

Ziua Îndrăgostiților 2023. Ce trebuie să faci pe 14 februarie pentru a atrage iubirea în viața ta?

[Sursa foto: Pexels.com]

Ziua Îndrăgostiților 2023: Ce trebuie să faci pe 14 februarie?

Pentru că de cele mai multe ori iubirea nu apare atunci când ne dorim este greu de acceptat că fericirea depinde de propria persoană și nu de cineva care intră în viețile noastre.

Nu puține sunt persoanele care spun că nu au găsit încă pe cineva potrivit în viețile lor care să și merite să rămână.

Dacă vor să facă o schimbare în propria viață, pe plan amoros, dacă vor să se bucure de mai multă iubire și să-și găsească sufletul pereche sau, pur si simplu, să aibă parte de mai multa iubire trebuie să știe că e important să  accepte că puterea este în mâinile lor.

În literatura franceză și în cea engleză din secolele XIV și XV există câteva referințe despre practicile de acum mulți ani din Ziua Îndrăgostiților.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare- wowbiz.ro

Citește și: Urări de Valentine's Day 2023. Mesaje și felicitări pentru 14 februarie 2023: ”Răbdarea, loialitatea şi încrederea ta în mine m-au ajutat să trec peste orice obstacol”

În Marea Britanie, în jurul anilor 1700, un obicei cunoscut din ajunul zilei de 14 februarie spunea că femeile trebuie să așeze bine 5 frunze de dafin pe perna lor, una în centru și celelalte, pe cloțurile pernei.

Înainte de a se pune la somn, domnișoarele mâncau ouă de unde scoteau gălbenușul şi după rosteauo scurtă rugăciune: „Bunule Valentin, fii îngăduitor cu mine; lasă-mă, să văd în vis adevărată mea iubire”.

Un alt obicei pentru a visa bărbatul sortit era să fie așezată în pernă o ramură de rozmarin. Tradiția spune că în Marea Britanie, fetele scriau numele băieților pe bucăți de hârtie care erau apoi puse în mici bulgări de lut. Bulgărașii se aruncau în apă și se credea că acel bulgăre cu foaie de hârtie va ajunge întâi la suprafața apei și va avea numele viitorului soţ. Se spune că tinerele femei erau sortite să se căsătorească cu primul bărbat singur pe care îl întâlneau în ziua de 14 februarie.

Tinerele curioase și curajoase puteau să afle cine îi va fi soț dacă mergea într-un cimitir, la miezul nopții înainte de ziua sărbătorii Sfântului Valentin, unde trebuia să dea cânte un cântec special pentru această practică, și să înconjoare biserica de 12 ori. 
În Wales, pe 14 februarie, erau făurite linguri din lemn care erau oferite cadou. Pe linguri erau puse diferite simboluri specifice zilei: inimioare, chei și găuri de chei, care semnificau iubirea și ideea de :„Mi-ai desferecat inima!".

Citeste si: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”- kfetele.ro

Citeste si: Emily Burghelea a suferit un grav accident! Fosta concurentă ”Bravo, ai stil!” desfigurată: ”Am intrat frontal într-un TIR”- radioimpuls.ro

Citește și: Ziua Îndrăgostiților 2023: Cele mai frumoase mesaje de iubire. ”Dragostea adevarată nu are un sfârșit fericit pentru că dragostea nu are sfârșit”

Unul din cele mai vechi ritualuri de  ziua de 14 februarie de Sfântul Valentin, (Evul mediu sau mai devreme) spune că numele fetelor de măritat, erau scrise pe bucățele de hârtie care se puneau într-un vas, bol sau borcan. Fiecare băiat trăgea un bilețel din vas. Numele pe care îl aveau semnifica „Valentina” lui, și trebuia să poarte foaia cu numele fetei pe mâneca hainei sau a gecii timp de o săptămână.

Ziua Îndrăgostiților 2023.

Ziua Îndrăgostiților 2023. Ce trebuie să faci pe 14 februarie pentru a atrage iubirea în viața ta?

[Sursa foto: Pexels.com]

Ce trebuie să faci pentru a atrage iubirea?

Iată câteva sfaturi pe care să le iei în considerare pentru a atrage iubirea în viața ta:

  • Dăruiește iubire și vei primi la rândul tău

  • Renunță la blocaje și traumele din trecut
  • Cel mai bun lucru este să ierți și să mergi mai departe

  • Investește cât mai mult în viața ta socială

  • Hrănește-ți mintea și ai grijă de tine

  • Fii răbdător/ răbdătoare cu cei din jur

Citește și: Cadourile de Ziua Îndrăgostiților, un real pericol. ANPC: „Produsele originale nu se vând cu sacoșa”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si