Mihai Huștiu, meteorolog de serviciu:  „Într-adevăr, în această săptămână ne vom bucura de o vreme de vară. Temperaturi mai potrivite pentru luna iulie sau august. Vom vedea că temperaturile cresc de la o zi la alta.

Este drept că diminețile rămân relativ răcoroase, temperaturi ce coboară și sub 5-6 grade, dar la amiază vor fi temperaturi cu adevărat de vară, pornind de la 23-25 de grade pe litoral până la 32 de grade în partea de vest a țării, iar pentru marți 33 de grade.

Miercuri ne apropiem de pragul caniculei, 34 de grade în termometre pentru partea de vest și sud a țării, inclusiv în Capitală. Dacă astăzi, luni, prognozăm 27-29 de grade, pentru marți avem 31-32, iar miercuri și joi 33-34 de grade temperaturi.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

O vreme foarte frumoasă în această săptămână până vineri. Temperaturi de 23-26 de grade pe litoral, mai bate vântul dar nu așa de tare, valurile nu mai sunt atât de mari, iar apă mării se menține caldă.

Luna septembrie se anunță mai caldă față de normal și cu precipitații mai puține, dar vom avea și episoade cu ploi începând cu ziua de joi. Așteptăm ploi locale în partea de vest, centru și nord.

De altfel, vremea devine instabilă pe această zonă a țării joi, vineri și sâmbătă.”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si