Colega de apartmanet a tinerei de 24 de ani a fost cea care a descoperit trupul neîsufleţit. Aceasta a apelat imediat la salvare când și-a dat seama că Olesya nu mai respiră.

"Am țipat, am încercat să o ridic, dar era palidă, nu respira și nu dădea semne de viață. Mi-a fost foarte frică. Când am atins-o, am primit un șoc electric. Era un smartphone în apă, se încărca”, a declarat colega de cameră a fetei, potrivit Mirror.co.uk

Din păcate, manevrele de resuscitare nu au avut rezultat, iar medicii au fost nevoiţi să declare decesul tinerei de 24 de ani.

Autoritățile ruse au atras un semnal de alarmă

După tragicul incident, ministerul rus de urgențe a emis un avertisment: „Tragedia ne amintește încă o dată că apa și un aparat electric conectat la rețea sunt incompatibile. Același lucru este valabil pentru orice dispozitiv mobil. Dacă îneci un smartphone, cel mai rău lucru este eșecul acestuia. Dar când este conectat la rețea, vedem care sunt consecințele”.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Unde s-au înregistrat mai mult de 3.000 de decese cauzate de COVID-19 într-o singură zi

Citeste si: Paolo Rossi, legenda fotbalului italian, a murit la 64 de ani

Un eveniment asemănător a avut loc tot în Rusia, anul trecut

Acest eveniment nu este singular. În luna august, o adolescentă din Moscova, în vârstă de doar 15 ani, a murit electrocutată în aceleaşi împrejurări.

Astfel, în anul 2019, Liliya Novikova, o jucătoare de poker recunoscută la nivel internațional, a decedat în urma unui şoc electric produs în baia sa.

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si