Se anunță un sfârșit de săptămână cu temperaturi destul de ridicate. Temperatura maximă va ajunge până la 35 de grade Celsius, urmând ca săptămâna viitoare să mai crească.

Citește și: VIDEO- Înghețata vegană, senzația verii. Pe timp de caniculă, românii preferă să se răcorească cu o înghețată

Nici săptăma viitoare nu vom scăpa de temperaturile caniculare

Daniela Mireanu, reporter Kanal D: „La ce să ne așteptăm în aceste zile?”

Florentina Georgescu, director ANM: „Temperaturile sunt în creștere, mai ales în partea de sud și de sud-est a teritoriului. Zilele viitoare vor veni cu temperaturi mai ridicate, cu un disconfort termic accentuat. Mâine disconfortul termic se va simți mai ușor pentru că până luni, în Muntenia, Dobrogea, partea de sud a Moldovei sunt așteptate temperaturi maxime în jurul a 35 de grade.”

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Daniela Mireanu, reporter Kanal D: „Cum va fi vremea la București?”

Florentina Georgescu, director ANM: „Și la București așteptăm ca temperaturile să mai crească puțin. Astăzi valorile vor fi cuprinse între 33 și 34 de grade și începând de mâine nu ar fi exclus să ne apropiem de 36 de grade. Și disconfortul termic va fi unul foarte ridicat. Este posibil ca valul de căldură să persiste și săptămâna viitoare.”

Daniela Mireanu, reporter Kanal D: „Cât despre săptămâna viitoare ce ne puteți spune?”

Florentina Georgescu, director ANM: „Ne așteptăm la aceleași temperaturi destul de ridicate. Este posibil ca valul de căldură să persiste și săptămână viitoare, chiar să se mai extindă și să înregistrăm temperaturi în jurul a 35 de grade.”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si