Felicitări de Sf. Ion 2023. Pe data de 7 ianuarie 2023, ortodocșii îl prăznuiesc pe Sf. Ioan. Iată câteva  felicitări pentru sărbătoriții zilei de 7 ianuarie 2023!  

Numele sărbătorite pe 7 ianuarie sunt Ion, Ioan, Ioana, Ionel, Nelu, Ionica, Nica, Ionut, Onut, Ionela, Nela, Ionica, Oana.Numele Sfântului Ioan Botezătorul îl poartă aproape două milioane de români, 1.420.774 bărbați și 531.197 femei, potrivit statisticilor Direcției pentru Evidenta Persoanelor si Administrarea Bazelor de Date din cadrul Ministerului Afacerilor Interne.

Din totalul româncelor, 371.486 poarta numele Ioana, alte 141.000 de femei pe cel de Ionela, 11.290 se numesc Nela, iar 6.726 poartă numele Ionelia. Dintre bărbații ce isi aniversează onomastica cu ocazia sărbătorii Sfântului Ioan Botezătorul, 411.149 poarta numele Ion, 514.865 pe cel de Ioan, iar peste 320.000 se numesc Ionuț. Acestora li se adauga aproximativ 145.000 de romani ce poarta numele Ionel, precum si cei peste 26.000 de bărbați ce se numesc Nelu sau Ionica, potrivit Agerpres.

Citește și: Urări deosebite de Sfântul Ioan 2023. Mesaje, felicitări și SMS-uri originale pentru toți cei care își serbează onomastica pe 7 ianuarie 2023

Felicitări de Sf. Ion 2023.

Felicitări de Sf. Ion 2023. La mulți ani, Ion, Ioan, Ioana, Ionel, Nelu, Ionica, Ionuț

Felicitări de Sf. Ion 2023

„Este ziua ta, Ioana, un nume la fel de pur şi gingaş ca tine! La mulţi ani!Felicitări, dragul meu Ioan, cu ocazia acestei zile.

Îţi urez să fii mereu sănătos şi plin de voie bună. La mulţi ani!”.

„Fie ca Sfântul Ioan să îţi călăuzească paşii spre fericire şi împliniri. La mulţi ani Ionuț!”.

„Fie ca Sfântul Ioan să îţi călăuzească paşii spre fericire şi împliniri. La mulţi ani Ionela!”.

Citește și: Urări de Sf. Ioan 2023. Felicitări și imagini cu text pentru sărbătoriți

Felicitări de Sf. Ion 2023.

Felicitări de Sf. Ion 2023. La mulți ani, Ion, Ioan, Ioana, Ionel, Nelu, Ionica, Ionuț

„Un ocean de sănătate, Un munte de noroc, Un camion cu bani, şi un sincer: La mulţi ani, Ioane!”.

„Să aveţi parte de un an minunat, de zile frumoase si fericire cât cuprinde. La mulţi ani tuturor Ionilor şi Ioanelor!”.

„Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea şi spiritul acestei zile să vă însoţească pretutindeni. Vă doresc o zi de Sf. Ion cât mai frumoasa! La mulţi ani!”.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Pe ce dată pică Sfântul Ion în 2023? Mulți fac o mare confuzie legată de această sărbătoare mare

Felicitări de Sf. Ion 2023.

Felicitări de Sf. Ion 2023. La mulți ani, Ion, Ioan, Ioana, Ionel, Nelu, Ionica, Ionuț

„Sfântul căruia îi porţi numele să te ocrotească în fiecare zi. La mulţi ani cu împliniri şi momente frumoase în viitor!”.

„Un cer albastru fără nori, În calea ta să fie, Să ai în viaţa numai flori, Noroc şi bucurie! La Mulţi Ani!”.

„Un zâmbet are puterea de a îndrepta totul şi de a umple totul de lumina. Sper sa ai parte de cât mai multe zâmbete în viaţă…La Mulţi Ani!”.

Citește și: Mesaje de Sfântul Ion 2023. Urări, felicitări și imagini cu text pentru sărbătoriții acestei zile

„Fie ca Sfântul Ion să îţi călăuzească paşii spre fericire şi împliniri. La mulţi ani!”.

Felicitări de Sf. Ion 2023.

Felicitări de Sf. Ion 2023. La mulți ani, Ion, Ioan, Ioana, Ionel, Nelu, Ionica, Ionuț

Mesaje și urări frumoase de Sfântul Ioan 2023

„Îți urez La mulți ani, pentru că porți acest nume și fie ca Sfantul Ion pe care îl reprezinți să-și coboare ochii asupra ta și să îți daruiască fericirea dorită și liniștea interioară.”.

„Îți urez să ai o zi a numelui la fel de luminoasă precum aripile unui fluture, la fel de fericită precum cântecul privighetoarei și la fel de frumoasă precum o gradină plină cu flori!”.

„Se spune că iubiții sunt ca luna, iar frații ca stelele. Eu am observat că cerul poate arată bine fără luna, dar niciodata fără stele, adică fără tine. La mulți ani, frățiorule/iubitule!”.

Citește și: Sfântul Ion 2023. Ce nu este bine să faci în această zi? Este mare păcat

Felicitări de Sf. Ion 2023.

Felicitări de Sf. Ion 2023. La mulți ani, Ion, Ioan, Ioana, Ionel, Nelu, Ionica, Ionuț

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

„Azi e ziua ta, Ioane, ziua numelui tau, un nume frumos si simplu. Îţi dorim numai bine, iubire şi să ai parte de fericire!”.

„Azi, de ziua numelui, îți urez și eu să fii iubit(a) și să ai parte de tot ce îți dorești. La mulți ani!”.

„Aș vrea să îmi fi aproape mereu, cum ai fost și până acum și să mă bucur în fiecare zi de puritatea și căldura sufletului tău. La Mulți Ani de Sfântului Ion!”.

Citește și: Sfântul Ioan 2023, cruce roșie în calendarul creștin-ortodox. Care este semnificația acestei sărbători?

Felicitări de Sf. Ion 2023.

Felicitări de Sf. Ion 2023. La mulți ani, Ion, Ioan, Ioana, Ionel, Nelu, Ionica, Ionuț

„Ca o lumina caldă ai apărut în calea mea, ai intrat în viața mea și mi-ai arătat cum să fiu un om mai bun, mai blând și mai înțelegător, întocmai ca Sfântul Ion, al cărei nume îl porți. Multumesc că mă călăuzești și ca ai grijă de mine!”.

„Dragă Ioane, sper ca mesajul meu călduros să ajungă, deși afară este un ger de crapă pietrele, îți urez tot binele din lume și tot ce a fost rău să ștergem cu buretele.”.

„Cineva acolo sus te iubește … cineva aici jos ține tare mult la tine. La mulți ani!”.

„De Sf. Ion, cei dragi să te înconjoare  cu căldura sufletelor lor într-o seară magică, iar fericirea să te ia in bratele ei în acest moment special!”.

Citește și: Tradiții, obiceiuri și superstiții de Sfântul Ion 2023


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si