Locuri de grătar Bucureşti 2022. De 1 mai, zonele de grătar sunt la mare căutare în capitală și nu numai. Iubitorii de picnic/grătare trebuie să fie, însă, atenți unde fac focul pentru grătar, deoarece pot primi amendă. Însă, în București există câteva locuri unde poți face grătar fără ca legea să fie încălcată.

Locuri unde poţi să faci grătar de 1 Mai, fără să primeşti amendă

Legea picnicului din 2012 spune că grătarele se pot face doar în locuri special amenajate, iar cei care nu o respectă pot primi amenzi între 100 și 5.000 de lei, în funcție de gravitatea faptei. Dacă doriți să faceți un grătar în minivacanța de 1 mai și să nu luați amendă, puteți merge în zonele din București, menționate mai jos.

De exemplu, în Sectorul 2 se pot face grătare în următoarele parcuri:

– Plumbuita, la intersecţia Str.Doamna Ghica cu şos.Colentina

– Pantelimon, în zona străzii Ciocârliei – Lunca Florilor, în zona străzii Str.Vasile Stolnicu

– Morarilor, la intersecţia şos. Pantelimon cu Str. Bodeşti.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

– Parcul Dobroeşti, în zona străzii Azotului.

Citeste si: Când începe Programul „Litoralul pentru toți” în 2022

Grătarele se pot face doar în locurile în care există apă curentă, canalizare, toalete ecologice, dar și pubele pentru aruncarea selectivă a gunoaielor. Dacă vreți să faceți grătar în zonele special amenajate din Sectorul 2, nu trebuie să plătiți nicio taxă, ci trebuie să veniți doar cu grătarul de acasă.

Locuri de grătar Bucureşti 2022: Unde poţi să faci grătar de 1 Mai fără să primeşti amendă?

Locuri de grătar Bucureşti 2022: Unde poţi să faci grătar de 1 Mai fără să primeşti amendă?

[Sursa foto: PixaBay]

Locuri de grătar special amenajate în București

Iar dacă vreți să faceți grătar în zonele special amenajate din Sectorul 2, nu trebuie să plătiți nicio taxă, ci trebuie să veniți doar cu grătarul de acasă.

Citeste si: Ziua Muncii. Cum sărbătoreau românii 1 Mai Muncitoresc în perioada comunistă

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Un alt loc special amenajat, unde se pot face grătare în București este Parcul lumea Copiilor, din Sectorul 4, unde se află o zonă cu 70 de grătare și foișoare de lemn construite de autorități, iar curățenia este asigurată de reptrezentanții Administrației Domeniului Public.

În Sectorul 6, în Parcul Crângași, pe malul Lacului Morii, au fost instalate șapte grădare pentru cei dornici de un picnic, iar în cartierul ANL Brâncuși sunt încă șase locuri pentru grătar, unde vă puteți instala gratuit, scrie B365.ro. Todoată, Primăria Municipiului București a amenajat, în curtea Palatului Mogoșoaia, un spațiu pentru grătare. Aici, locuitorii capitalei au la dispoziție grătare și saci menajeri pentru colectarea deșeurilor.

Citeste si: Grătar la pădure, start ideal de săptămână


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si