Boboteaza este o sărbătoare importantă în calendarul ortodox, marcând nu doar evenimentul biblic, ci și sfințirea apei și a altor ritualuri asociate. 

Urări și mesaje de Bobotează 2024

"Cu ocazia Bobotezei, să primești binecuvântările și iubirea lui Dumnezeu în sufletul tău. Să ai un an plin de lumină și împliniri spirituale! La mulți ani cu sănătate și pace!"

"În ziua sfântă a Bobotezei, să primești harul divin și să fii înconjurat de dragostea lui Dumnezeu.

Fie ca lumina credinței să te călăuzească mereu. La mulți ani binecuvântați!"

"În această zi de Bobotează, să te umpli de bucurie și speranță. Fie ca apa sfințită să aducă în viața ta curățenie spirituală și lumină divină. La mulți ani cu pace și iubire!"

sfintirea apelor de boboteaza

Sfințirea apelor de Bobotează

[Sursa foto: INQUAM Photos / Alberto Grosescu]

Citește și: Boboteaza 2024: Când se ia aghiasma de la biserică și câte zile este bine să bem apa sfințită?

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

"În ziua Botezului Domnului, să simți prezența lui Dumnezeu în fiecare aspect al vieții tale. Să ai parte de binecuvântare și protecție divină în noul an. La mulți ani cu credință și prosperitate!"

"Cu ocazia Bobotezei, să te înalți cu aripile credinței și speranței. Fie ca anul care începe să-ți aducă binecuvântări nenumărate și să te ghideze pe cărarea fericirii. La mulți ani cu bucurie și împliniri spirituale!"

"În ziua Botezului Domnului, să-ți găsești inima plină de pace și liniște interioară. Fie ca fiecare pas să fie călăuzit de lumina credinței. La mulți ani cu har și binecuvântare divină!"

Citește și: Sf. Ion 2024: Pe ce dată se sărbătorește și ce nu este bine să facem în această zi sfântă?

"Cu ocazia Bobotezei, să te înalți ca un înger al credinței.

Fie ca fiecare rugăciune să-ți aducă răspuns, iar bucuriile să-ți umple sufletul. La mulți ani plini de lumină și iubire creștină!"

Aceste urări creștine de Bobotează transmit dorințe de binecuvântare, lumină spirituală și împlinire în credință pentru cei dragi în această sărbătoare importantă.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si