În 2024, aproape 1.000.000 de români își serbează onomastica de Sfântul Gheorghe. Dacă aveți prieteni sau cunoscuți care poartă numele acestui sfânt sau derivate ale acestuia trebuie să știți că pe data de 23 aprilie 2024 este ocazia perfectă pentru a le trimite un mesaj, o urare, un gând bun, cu ocazia acestei sărbători minunate.

Așadar, în continuare, ți-am pregătit o listă cu mesaje frumoase de Sf. Gheorghe 2024. Alege-ți preferatul/preferatele și spune-le celor dragi că te gândești la ei.

Mesaje frumoase de Sfântul Gheorghe 2024

„Dragă (numele persoanei), de ziua numelui tău vreau să îți urez cele mai frumoase gânduri și să-ți ofer cele mai călduroase îmbrățișări! Fie ca viața ta să fie minunată, iar tu să fii la fel de puternic și curajos precum sfântul al cărui nume îl porți. Viața să-ți fie presărată cu bucurii și realizări incredibile! La mulți ani!”

„La mulți ani de Sfântul Gheorghe! Să ai parte de o zi specială alături de cei dragi ție! Fie ca toate florile de primăvară să îți aducă bucuria în suflet și să fii fericit și împlinit! Te îmbrățișez cu drag!”

Citește și: Ce nume se sărbătoresc de Sf. Gheorghe 2024? Mesaje și urări de La mulți ani

mesaj cu la multi ani de sfantul gheorghe

Trimite-le celor dragi o felicitare cu un mesaj frumos de ziua numelui lor, de Sf. Gheorghe 2024.

[Sursa foto: mesajeurarifelicitari.com]

„De ziua numelui tău, dragă Gheorghe, îți transmit cele mai sincere gânduri! Îți doresc să fii înconjurat de dragostea și căldura celor dragi, să fii sănătos și realizat pe toate planurile și să ai parte doar de zâmbete! La mulți ani!”

„Fie ca această zi de Sfântul Gheorghe să îți aducă strălucirea pe chip și un zâmbet larg pe care să nu-l pierzi niciodată! Să ai parte de ceea ce îți dorești, iar viața ta să fie presărată cu realizări și bucurii multiple! La mulți ani!”

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

„Fie ca această zi să îți aducă fericirea în suflet, iar inima să-ți zburde de fericire! Îți doresc să fii fericit/ă și să îți îndeplinești toate visele! Să rămâi mereu un om sincer și iubitor și să fii curajos exact ca Sfântul Gheorghe! La mulți ani cu sănătate!”

mesaj cu la multi ani de sfantul gheorghe

Alege unul dintre mesajele pentru ziua Sfântului Gheorghe și trimite-le prietenilor care-și serbează onomastica!

[Sursa foto: mesajeurarifelicitari.com]

„La mulți ani, (numele persoanei)! Să sărbătorești această zi cu entuziasm și cu fericire în suflet, iar alături de tine să fie oamenii la care ții cel mai mult! Fie ca iubirea necondiționată să ajungă în viața ta, iar tu să ai parte doar de succes!”

„De ziua ta, dragă Gheorghe, vreau să știi cât de special ești pentru mine! Îți doresc să ai parte de o zi exact așa cum ți-o dorești și să treci prin greutățile vieții cu mult curaj și înțelepciune! Abia aștept să ne revedem, dar până atunci, îți urez un călduros La mulți ani!”

Citește și: Pe ce dată se sărbătorește Sf. Gheorghe în 2024? Calendar ortodox

„La mulți ani de Sfântul Gheorghe! Să fii mereu însoțit de noroc, oriunde te-ai afla în lumea aceasta și să ai parte de succes în fiecare zi a vieții tale! Să fii iubitor, blând și sincer și viața să-ți ofere tot ce are mai bun!”

„Cu ocazia zilei tale onomastice, eu îți doresc să ai parte de dragoste, bunătate și înțelegere și să fii întotdeauna tu! Să nu lași pe nimeni să te schimbe pentru că ești minunat/ă așa cum ești tu! Să fii fericit/ă și bucuros/ă mereu! La mulți ani de Sfântul Gheorghe!”

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

mesaj cu la multi ani de sfantul gheorghe

De sărbătoarea Sfântului Gheorghe, transmite-le celor dragi gânduri frumoase pentru ziua onomastică.

[Sursa foto: mesajeurarifelicitari.com]

„La mulți ani cu sănătate! Fie ca în această zi să cunoști iubirea adevărată și să fii fericit și mulțumit, iar fiecare pas pe care îl faci să te ducă tot mai aproape de visul tău! Să strălucești mereu și să ne luminezi viețile tuturor!”

Citește și: Cea mai puternică rugăciune pentru Postul Paștelui

„Gheorghe, de ziua ta onomastică eu îți urez să ai parte de bucurie și iubire! Să îți împlinești toate dorințele și mereu să ții capul sus, indiferent dacă te confrunți cu soare sau furtună! Să ai parte de tot ce este mai bun! La mulți ani!”

„La mulți ani, bunul meu prieten! Îți urez ca fiecare zi din viața ta să fie strălucitoare și plină cu momente unice și minunate! Astăzi te sărbătorim pe tine, o persoană incredibilă pe care mă bucur că am avut ocazia să o cunosc! Să ai parte de toate bucuriile din lume pentru că meriți tot ce este mai bun!”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si