S-a vorbit mult în martie și început de aprilie de geaca purtată de ministrul Vela la declarațiile de presă, iar mulți au comparat-o cu cea purtată de Tom Cruise în Top Gun.

La un moment dat, distrat și el de atâtea comentarii legate de geaca sa, ministrul a avut și o postare pe facebook, la care a adăugat și mai multe poze cu el în respectiva geacă.

Citeste si: VIDEO| De la stare de urgență, la alertă. Ce se va întâmpla după 15 mai

“Secretul din spatele gecii de piele”:

Era un început de Martie iar lumea întreagă avea să trăiască ceva neprevăzut. Cu toții aveam să intrăm într-un carusel, fără bilet de îmbarcare și fără să cunoaștem durata cursei.

Schimbări în lanț, o viață cu totul nouă, greutăți, unitate, camaraderie, 24h/24h permanent la datorie, soluții, prezență, viziune, credință și multă speranță. Știri, îngrijorări, articole, titluri, postări, live-uri, microfoane și... un ministru cu o GEACĂ.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

“De ce poartă Marcel Vela geacă din piele? SECRETUL din spatele aparițiilor sale!”

„Marcel Vela și-a personalizat geaca din piele de tip Top Gun!”

Citeste si: Marcel Vela: Dacă starea de urgenţă va fi înlocuită cu starea de alertă, aplicarea amenzilor va continua pentru restricţiile în vigoare

„Ce s-a întâmplat cu geaca din piele a lui Marcel Vela?”

„FAZA ZILEI! Ce și-a trecut Vela pe geaca din piele!”

„Marcel Vela și-a „tras” o geacă din piele la comandă!”

Vorbim despre o geacă, nu?!

Se pare că ea nu este orice geacă. Este acea GEACĂ! A încins tastaturile și a pus cu adevărat punctul pe I, a reactivat flacăra interioară și a trezit în toți ochiul critic. Hulită de unii și iubită de alții, ea a adus părerologii laolaltă, a născut idei și ca o veritabilă “personalitate”, a născut controverse.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Ce face acum? Având o greutate atât de mare...

Așteaptă ziua de luni!”, este postarea ministrului Marcel Vela.

Citeste si: Când se deschid bisericile? Marcel Vela: „La biserică merg persoane de o anumită categorie de vârstă”

Ministrul Marcel Vela a renunțat la celebra sa geacă de piele

Ei bine, zilele trecute, într-o emisiune tv, Marcel Vela a povestit și de unde are celebra geacă.

”În decembrie am fost într-o vizită în misiunea din Afganistan. Era destul de frig și am intrat într-un magazin din baza militară din Kabul și mi-am luat geaca. Mai am una la birou, de pilot”, a povestit ministrul Marcel Vela.

Ministrul a mărturisit că i s-a părut potrivit în perioada stării de urgențe să poarte geacă și nu costum. Acum a renunțat la ea, pentru că s-a încălzit, dar și pentru că ne apropiem de relaxarea condițiilor impuse de epidemia de COVID-19.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si