„Nu odata m-am adresat oficialilor romani, chiar prin scrisoare oficiala unde am rugat sa explice atitudinea fata de miscarile unioniste din Republica Moldova: Le sustineti sau nu? Eu am vazut declaratii la nivel de prim-ministi din Romania care spuneau ca trebuie sa fie Unirea. Am vazut ca oficialitatile din Republica Moldova taceau la acest capitol. Am vazut declaratia domnului Iohannis la întrevederea cu ambasadorii unde spune ca presedintele Republicii Moldova trebuie sa se conduca de limitele Constitutiei.
Vreau sa-i raspund colegilor, prietenilor: Poate pana acum era primit sa vina mesaje la presedintele Republicii Moldova cum sa se comporte. Avem institutii de stat care pot da aprecieri referitor la constitutionalitatea deciziilor si pasilor presedintilor. Eu dar nu am venit sa-i spun lui Iohannis de ce nu-l pune pe Dragnea prim-ministru? Eu nu ma bag în chestiile voastre interne. Cu ce ocazie Iohannis da aprecieri actiunilor presedintelui Republicii Moldova?”, a mentionat seful statului.
Igor Dodon a mai adaugat ca stimeaza conducerea Romaniei, însa asteapta ca acest fapt sa fie unul reciproc. În acest sens seful statului a mai subliniat ca dupa Bruxelles nu exclude ca va efectua vizite oficiale atat la Bucuresti, cat si la Kiev.
„Am o rugaminte. Va rog frumos sa ne comportam ca vecini, fiecare se uita în ograda lui”, a mai spus Dodon.

„Nu odata m-am adresat oficialilor romani, chiar prin scrisoare oficiala unde am rugat sa explice atitudinea fata de miscarile unioniste din Republica Moldova: Le sustineti sau nu? Eu

am vazut declaratii la nivel de prim-ministi din Romania care spuneau ca trebuie sa fie Unirea. Am vazut ca oficialitatile din Republica Moldova taceau la acest capitol. Am vazut declaratia domnului Iohannis la întrevederea cu ambasadorii unde spune ca presedintele Republicii Moldova trebuie sa se conduca de limitele Constitutiei. Vreau sa-i raspund colegilor, prietenilor: Poate pana acum era primit sa vina mesaje la presedintele Republicii Moldova cum sa se comporte.
Avem institutii de stat care pot da aprecieri referitor la constitutionalitatea deciziilor si pasilor presedintilor. Eu dar nu am venit sa-i spun lui Iohannis de ce nu-l pune pe Dragnea prim-ministru? Eu nu ma bag în chestiile voastre interne. Cu ce ocazie Iohannis da aprecieri actiunilor presedintelui Republicii Moldova?”
, a mentionat seful statului.

Igor Dodon a mai adaugat ca stimeaza conducerea Romaniei, insa asteapta ca acest fapt sa fie unul reciproc. In acest sens seful statului a mai subliniat ca dupa Bruxelles nu exclude ca va efectua vizite oficiale atat la Bucuresti, cat si la Kiev. „Am o rugaminte. Va rog frumos sa ne comportam ca vecini, fiecare se uita in ograda lui”, a mai spus Dodon, scrie deschide.md.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si