Rugăciunea închinată Maicii Domnului este puternică, spusă din suflet, poate face minuni în viața ta.

Rugăciunea către Preasfânta Născătoare de Dumnezeu din Acatistul Bunei Vestiri alină sufletul și ajută în momente grele.

"Preasfânta Născătoare de Dumnezeu, ceea ce ești mai presus decât îngerii și arhanghelii și mai cinstită decât toată făptură, auzi-ne pe noi, cei ce ne rugăm ție, și arată milă ta poporului dreptcredincios!

Izbăvește orașul acesta, toate orașele și satele, țară această și tot poporul binecredincios de toate nevoile, de boli, de cutremur, de potop, de foc, de război, de toate durerile și necazurile, că să nu fie încercați robii tăi nici de suferințe, nici de spaime, nici de moarte, nici de dreapta manie a lui Dumnezeu, ci îi păzește și îi mântuiește cu milă ta, Preacurata Fecioara. 

Citeste si: Se spală de Buna Vestire 2022? Ce spun preoţii

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Roagă-te, Doamna, pentru bună întocmire a văzduhului, că pământul să-și dea roadele sale spre hrănirea tuturor! Aducându-ți aminte de robii tăi și netrecand cu vederea lacrimile și suspinele lor, fii ocrotitoarea tuturor: pe cei rătăciți povățuiește-i, pe prunci hrănește-i, pe tineri îi învață, pe cei bătrâni întărește-i, pe cei bolnavi însănătoșește-i, dar mai cu seama păzește și întărește sfânta Biserica a Fiului Tău.  

Învrednicește-ne, Maică a tuturor, prin rugăciunile tale, să fim și noi părtași vieții celei fără de sfârșit și astfel să stăm fără de rușine în ziua judecății de-a dreapta Fiului tău și Dumnezeului nostru. Amin!".

Rugăciuni puternice de Buna Vestire – Către Dumnezeu Tatăl

Doamne, Dumnezeule, Atotțiitorule, Cel Care ai binevoit ca Fiul Tău Cel Unul-Născut să Se întrupeze dintr-o femeie neispitită de nuntă și să Se facă om pentru a noastră mântuire, Cel Care ai trimis totodată și pe Gavriil, Arhanghelul Tău, spre a binevesti zămislirea Ta cea fără

de sămânță Sfintei Fecioare Maria, mai înainte de veci rânduită drept locaș al acestei Taine înfricoșătoare, dinainte-cunoscută Ție și Cuvântului Celui dimpreună-veșnic cu Tine

Tu însuți, pentru rugăciunile ei și ale tuturor Sfinților Tăi, binevesteste sufletelor noastre prin Harul Tău iertarea păcatelor și bucuria cea de neinstrainat; binecuvântează poporul Tău cu pace; da-ne să cunoaștem calea pe care, pășind, vom plăcea bunătății Tale, și ne călăuzește spre a Ta Împărăție cerească.

Citeste si: Acatistul Bunei Vestiri: Când trebuie citit şi ce beneficii aduce?

Cu îndurările Hristosului Tău, cu Care ești binecuvântat, împreună cu Preasfântul și Bunul și de-Viață-tacatorul Tău Duh, acum și pururea și în vecii vecilor. Amin!

Sfântă Fecioară, ajută-ne!

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Rai sufle­tesc, odrasla pomului celui de viață purtător, floarea cea preafrumoa­să, care ai înflorit nouă veselia ce­reas­că, strugurele mântuirii noastre, paha­rul Împăratului Ceresc, întru care s-a dres de la Duhul Sfânt vinul harului Celui neîmputinat. Tu eșți sabia mâniei lui Dumnezeu îm­­po­triva tu­turor celor nelegiuiți.

Ești în­grozire diavolilor, biruință în războaie, păzi­toare adeva­ra­tă tuturor creștinilor și lumii incre­din­tată mântuire.

O, intrutotmilostiva Fecioară, auzi-ne pe noi cei ce ne rugăm ție. Și arată milă ta poporului drept-credincios. Roagă pe Fiul tău să ne izbăvească de tot răul. Și păzește locașul acesta și toate orașele și satele creșțineșți și tot po­porul cel bine-credincios. Care scapă la ține și cheamă numele tău cel sfânt, de toate napas­tele, de boală, de cutremur, de po­top, de foc, de sabie, de venirea altor neamuri asupra noastră și de răz­boiul cel dintre noi, de toate durerile și tot ne­cazul.

Citeste si: Calendar ortodox 22 martie 2022. Ce sărbătoare e marți?

Că să nu fie îm­puținați robii tăi nici cu răni, nici cu îngrozire, nici cu moarte, nici cu dreapta manie a lui Dumnezeu. Ci îi păzește și îi mântuiește cu milă ta, Doamna. Cea care te rogi pentru noi și pentru bună întocmire a văzduhului, spre vremi adu­cătoare de roadele cele de folos, pe care le dăruieșți nouă. Izbăvește, ridică și miluiește din toate nevoile, Stăpână preami­los­tivă, pe cei ce sunt în primejdii. Adu-ți aminte de robii tăi și nu trece cu vederea lacrimile și suspi­narea lor. Ci ne înno­iește pe noi cu bunătatea ta, că să ne mângâiem cu mul­țumire, aflându-te pe tine ajută­toa­re.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si