Loviturile consecutive pe care le-au primit au pus la pamant familia Demirkan iar frica de a o pierde pe Zümrüt l-a făcut pe Serhat să-și reconsidere comportamentul față de femeia pe care o iubește. După ce fiica lor a fost răpită de familia Ozguc, Nevcihan și Abbas se simt neputincioși.

Un nou episod din „Promisiunea”

Singura persoană care îi poate ajuta este Serhat, iar când acesta află ce s-a întâmplat cu nepoata sa, are un singur scop, să distrugă familia Ozguc.

Kudret, care a declarat război familiei Demirkan, nu are nicio intenție să o redea familiei sale pe Suhandan, însă soluția salvatoare va veni din partea unei persoane la care nimeni nu se așteaptă. Prețul care trebuie plătit, și care va opri vărsarea de sânge, va fi mare.

Familia Kuloğlu se va confrunta cu mari probleme, aceștia devenind victime colaterale ale urii pe care o poartă Kudret celor din conacul Demirkan.

Citește și: Astăzi, de la ora 19:00, în ”Dragoste și speranță”! Suat nu renunță la răzbunare

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Scene greu de privit pentru salvamontiștii care au intervenit în salvarea fetei atacate de urs- wowbiz.ro

În episodul anterior, Abbas a fost ”luat pe sus” de către Serhat, când adevărul despre uciderea tânărului Tolgahan a ieșit la lumina, iar cel din urmă vrea să își predea unchiul în mâinile autorităților. Azimet face orice pentru a nu-și pierde și cel de-al doilea fiu iar Abbas plănuiește o răzbunare cruntă la adresa cuplului Serhat și Zumrut pentru “problemele” provocate de aceștia.

În familia frumoasei Zumrut lucrurile se complică. Tatăl său părăsește căminul conjugal, nemaisuportand comportamentul deviant al soției sale, însă pentru acesta demers Rustem are nevoie de susținerea fiicei sale mai mari. Zumrut este trup și suflet alături de tatăl său.  

Ce se va întâmpla atunci când Kudret și Serhat se vor afla față în față și cine va plăti marele preț pentru ca războiul dintre cele două puternice familii, Ozguc și Demirkan, să înceteze, puteți afla în această seară, de la ora 20:00, într-un nou episod din serialul ”Promisiunea”, difuzat numai la Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si