Close sidebar
Close sidebar

Un tanar din Iasi este cel mai ghinionist hot. Pentru ca victima era prea saraca, a pus-o sa-i dea ceva de mancare. Femeia avea doar 2 oua in frigider

Dumitru Hrinca este un tanar in varsta de 32 de ani care poate fi numit fara nicio problema cel mai ghinionist hot. A vrut sa jefuiasa o vecina, dar femeia era atat de saraca, incat nu avea nici mancare in frigider.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Dumitru se mutase la Iasi impreuna cu iubita lui, studenta la Facultatea de Medicina si Farmacie. Tanarul ramasese fara loc de munca si s-a gandit sa se apuce de furat pentru a face rost de bani. Prima persoana care i-a venit in minte a fost o vecina din bloc, scrie BZI.

"S-a inarmat cu un cutit, si-a pus pe maini manusi din material textil, iar fata si-a acoperit-o cu un tricou de culoare galbena", au precizat procurorii. A reusit sa sara din baia apartamentului sau in balconul persoanei vatamate. Aproximativ o ora si jumatate a stat acolo in apartament, insa nu a gasit nici bani, nici bijuterii si nici alte bunuri prea valoroase.

Citeste si: Ce relație era, de fapt, între tânărul care o însoțea și Diana Maria! Mama fetei ucise de urs în Munții Bucegi a dezvăluit adevărul- kanald.ro

Citeste si: Scene greu de privit pentru salvamontiștii care au intervenit în salvarea fetei atacate de urs- wowbiz.ro

La ora 16:30 victima s-a intors acasa. El a auzit momentul in care ea a descuiat usa si a asteptat-o sa intre dupa care i-a pus mana la gura si cutitul la gat si i-a spus sa nu tipe. I se vedeau doar ochii caprui prin acel tricou legat in jurul capului. Victima s-a speriat foarte tare si a reusit sa tipe o singura data.

"Inculpatul Hrinca Dumitru a tras-o pe persoana vatamata in sufragerie si s-au asezat pe canapea dupa care i-a adresat mai multe intrebari legate de viata sa, persoana vatamata, raspunzandu-i la toate. Inculpatul a sarutat persoana vatamata pe frunte si i-a spus sa nu-i fie frica", au precizat anchetatorii.
Victima i-a spus ca nu are bani sau alte lucruri de valoare in casa.

"Inculpatul a condus-o la frigiderul din bucatarie, a deschis usa si i-a spus sa-i gateasca oua.

Aceasta s-a conformat, a facut un ou ochi pe care inculpatul a refuzat sa-l manance spunand ca a vrut doar sa vada daca persoana vatamata are abilitati( de gospodina- n.r.), dandu-si seama ca, pentru a manca, ar fi trebuit sa-si indeparteze tricoul de pe fata", au completat anchetatorii. Ulterior, cei doi au mers prin apartament pentru ca el nu credea ca nu gaseste nimic de valoare.

Intreaga poveste AICI. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI