Ambulanța se întorcea noaptea trecută de la Spitalul de Psihiatrie Palazu Mare, unde transportase un pacient bolnav psihic, din Techirghiol.

La intoarcere, dupa ce isi terminase misiunea, autospeciala circula cu semnalele acustice si luminoase in functiune. In momentul cand a ajuns intr-o intersectie din Constanta, a traversat pe culoarea roşie a semaforului si a fost izbita de o masina.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Cristina Gavriloaie, purt. cuv. IPJ Constanța: Ambulanța a pătruns în intersecție pe culoarea roșie a semaforului, având în funcțiune semnalele acustice și luminoase, în timp ce un conducător auto nu ar fi acordat prioritate de trecere.

Citeste si: Timiş: Grav accident rutier. Două persoane au murit şi cinci au fost rănite

Imediat la fata locului au ajuns si salvatorii.

Ana Maria Stoica, purt. cuv. ISU Constanța: La fața locului au fost alocate de îndată două echipaje SMURD B, un echipaj SMURD, o autospecială de stingere și una de descarcerare. Ajunși la fața locului, colegii au găsit 4 victime care au primit de îndată ajutor medical. 

Ambulanță răsturnată la Constanța

În urma impactul puternic, ambulanța s-a răsturnat. Din fericire însă, șoferul, asistenta și agentul de la poliția locală care insotea echipajul medical au scăpat cu viață .Ei au fost raniti si transportati la spital. Tot acolo a  fost dus și conducătorul celeilalte masini

implicate in accident.
 
Claudia Tatarici, purt. cuv. SAJ Constanța: Asistenta prezintă un traumatism de coloană cervicală, traumatism cranian, iar șoferul traumatism de membru superior. A treia victimă, un domn de la poliție care prezintă un traumatism de mebru inferior. A patra victimă este șoferul din cealată mașină care are un traumatism cranian.

Citeste si: Pilotul elicopterului în care se afla baschetbalistul Kobe Bryant a fost avertizat cu doar câteva secunde înainte de a muri: „Zburați prea jos. Comunicați ce intenții aveți!”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si