Într-o ceremonie emoționată ținută la Muzeul Militar Național "Ferdinand I" din Constanța, Christian Sabbagh a devenit membru de onoare în Ordinul Militar al Veteranilor din Teatrele de Operații.
 
Christian Sabbagh, prezentatorul Știrilor Kanal D: Acești domni minunați, acești camarazi au o istorie în spate. Au trăit multe pericole. Marele pericol este reprezentat de acest terorism. Această vânătoare se face cu mari sacrificii și cu mari pierderi umane.

Citeste si: Reacția lui Christian Sabbagh la asasinarea generalului iranian: „Președintele american, Donald Trump, a făcut cea mai mare greșeală”

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

În astfel de teatre de operațiuni, moartea păndește la orice pas. Însă abia aici, militarii află cât de unită și puternică este familia lor.  

Colonel Vasile Vreme, președ. Ordinul Militar al Veteranilor din Teatre de Operații: Este un jurnalist de război, a fost în teatrele de operații. Și-a sacrificat viața, familia.

Citeste si: Christian Sabbagh, de 25 de ani în prima linie!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si