„Hai, hai! Nu mai pot! De ce nu ești cuminte, că ți-o iei!”, țipa mama la fata ei.
Până să fie salvată din mâinile diabolice ale mamei-monstru, biata copilă de numai 5 ani a trăit un chin fără de sfârșit în infernul numit „acasă”! Femeia care i-a dat viață o tortura ori de câte ori avea ocazia- iar scenele durerii erau filmate.

Citeste si: Copil bătut de părinţii unei fetiţe într-un parc din Timiş din cauza unei mingi

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

„De ce nu ești cuminte? Ce ți-am zis eu ție, că mă disperi!”, îi spunea copilei.

Femeia își trezea copila de cinci ani din somn ca s-o bată

Și mai stupefiante sunt episoadele în care femeia stăpânită parcă de o demență cruntă o trezește pe cea mică din somn ca să o bată ca o bestie!
Cea care nicicum nu poate fi numită mamă trimitea groaznicele imagini unui bărbat contra-cost.


"Ea pentru un bărbat făcea toată treaba asta. Îi dădea bani. Îi dădea bani pe filmuleţe? Da!", povestesc vecinii.

Citeste si: Întâmplare șocantă. Un nou-născut a fost descoperit într-o pungă cu un cuțit ruginit în spate

Ar fi un individ la fel de sălbatic pe care l-ar fi cunoscut pe internet și care plătea ca să o vadă cum își torturează fiica.

Copila bătută de mamă a avut noroc că imaginile au ajuns pe internet

În urmă cu două săptămâni- filmulețele au ajuns pe rețelele de socializare și le-au văzut și vecinii- care sunt oripilați.
„Am văzut că tortura copilul. Îl bătea, îl trezea din somn!
O femeie foarte jegoasă. De câte ori venea aici la poartă cu copilul îi era foame... I-am dat niște napolitane.... ea i le-a mâncat și a bătut-o după asta.
Asta e o femeie sadică, o femeie nebună!”, spun oamenii.

Citeste si: VIDEO| Bătut de la o joacă de copil

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Oamenii au sunat la poliție, ba chiar au vrut să intre peste ea în casă ca să o salveze pe cea mică- însă femeia- când s-a văzut încolțită- a fugit în Tulcea- la concubin. Acolo au prins-o anchetatorii și au încătușat-o.


Tatăl fetiței e plecat la muncă în Germania și când a auzit cutremurătoarea veste a pornit spre România.

Tatăl copilei bătute de mamă trimitea bani din Germania

Spune că i-a tot trimis bani, dar de o vreme observase și el că se întâmplă ceva dubios și a închis robinetul.
„Banii nu se duceau la copilul meu, copilul meu nu era îmbrăcat, copilul meu nu era întreţinut cum trebuie, banii se duceau la prietenii ei, domnii alcoolişti. Am vorbit cu ea să mă duc în ţară să-mi dea fata! Am vrut să-i ofer şi suma de 500 de euro lunar, numai să-mi dea fata s-o cresc. N-a vrut!”, spune tatăl micuței.
Copila de 5 ani este acum în grija asistenților de la Protecția Copilului. Tatăl ar vrea să o ia cu el în străinătate, departe de chinurile pe care le-a trăit acasă. Femeia mai are două fete, una de 19, alta de 12 ani. Amândouă au fugit de acasă tot din pricina torturii. Cea încă minoră e crescută de bunici!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si