Concertul va avea loc în această seară, la sala Romexpo, iar accesul spectatorilor va avea loc începând cu ora 17:00.

Au fost suplimentate numărul de bilete

Ora la care va veni Maluma în România este strict confidențială, iar tot ceea ce știm este că artistul va veni pe aeroportul Henri Coandă, cel mai probabil cu un zbor privat.

Citeste si: Premiile Oscar 2022. "CODA", desemnat cel mai bun film. Lista completă a câștigătorilor

Sunt foarte mulți români care au cumpărat bilete la concertul cântărețului columbian, iar pentru că cererea a fost foarte mare, au fost puse în vânzare 4000 de bilete suplimentare, la prețul de aproape 300 de lei de persoană.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Bogdan de la Ploiești, la „Duet cu Alexandra”, pe canalul de YouTube theXclusive- Mărturisiri impresionante ale artistului momentului, cu cea mai rapidă ascensiune în trending-ul din România

Pentru locurile VIP- adică în prima linie lângă scenă, spectatorii au plătit 756 de lei, iar în zona Diamond Circle, prețul a fost de 691 de lei.

Concert spectaculos în Spania

Celebrul artist a concertat în urmă cu 3 zile la Madrid, unde a avut record de spectatori, peste 17.000 de oameni. Maluma a doborât recordul de asistenţă la Madrid, deţinut până acum de trupa americană Metallica, care a reuşit să reunească 17.267 de spectatori la concertul susţinut în acelaşi complex în data de 3 februarie 2018, potrivit unui comunicat al organizatorilor. 

Citeste si: Cum a ajuns Gheorghe Zamfir să cânte la nai. E unul dintre cei mai cunoscuți naiști din lume

La spectacolul său din Madrid, Maluma a beneficiat de prezenţa surpriză a cântăreţului columbian Feid.

Maluma este pentru a doua oară în țara noastră

Concertul lui Maluma face parte din turneul „Papi Juancho Europe Tour”, susţinut în format de 360 de grade în care scena este plasată în mijlocul arenei, ceea ce face posibilă creşterea numărului de locuri cu bună vizibilitate.

Citeste si: Legătura dintre Tzancă Uraganu și Loredana Groza: „Ce bine îți stă cu blonde!”

După pauza impusă de pandemie, cântăreţul a revenit pe scenă în 2021, iar repertoriul acestui turneu este dedicat celor mai recente albume ale sale, „Papi Juancho” (2020) şi ‘#7DJ’ (2021), care includ hituri precum „Hawai”, „Sobrio” sau „Parce”, înregistrat împreună cu Justin Quiles.

Citeste si: Vedetele Kanal D, alături de copiii cu autism. Ilinca Vandici, George Tănase și Bella Santiago au participat la crosul organizat de Asociația Învingem Autismul, în Capitală

Maluma a concertat pentru prima dată în România în anul 2018.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si