Iulia Dumitrașcu, corespondent Kanal D, ne aduce mai multe informații:

Conform tradițiilor, femeile însărcinate vor avea parte de o naștere ușoară

„Nașterea Maicii Domnului, așa cum este cunoscută în popor și Sfânta Marie Mică, este o sărbătoare cât se poate de importantă pentru noi toți din multe puncte de vedere, dar mai ales din punct de vedere spiritual.

Am să încep prin a vă spune faptul că este ziua prin care se marchează hotarul dintre vară și toamnă și, bineînțeles, pentru că vorbim de cel de-al doilea anotimp toamnă. Ne referim la activități specifice care vor începe acum și aș enumera următoarele: culegerea unor plante, dar și fructe tămăduitoare, bătutul nucilor sau culesul viilor.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Vă spuneam că este o zi importantă din punct de vedere spiritual. Așadar, se spune în popor că cei care se roagă în această perioadă vor fi mult mai ascultați, iar rugăciunile lor se vor îndeplini. M-aș referi aici, de exemplu, la femeile care își doresc copiii. Dacă acestea se roagă acum la Maica Domnului se spune că vor fi binecuvântate cu un prunct, iar femeile însărcinate vor avea parte de o naștere ușoară.

De asemenea, cei care nu și-au găsit sufletul pereche și fac rugăciuni în această zi s-ar putea să fie binecuvântați și să își găsească aleasa sau alesul inimii. Ar mai fi important de menționat și faptul că astăzi toată lumea trebuie să știe că nu e se voie să facă activități în casă, nu trebuie să pună rufe la spălat și nu trebuie să facă deloc curățenie.”

, transmite Iulia Dumitrașcu, corespondent Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si