Astăzi avem parte de temperaturi destul de scăzute. În Capitală, valorile termice se vor înregistra între 23 și 23 de grade Celsius, iar vremea răcăroasă se va simți în toată România.

Citește și: VIDEO- Furtuni violente în România: Doi frați și-au pierdut viața după ce au fost loviți de trăsnet, iar o femeie a fost strivită de copac

Potrivit meteorologului de serviciu, Iulia Bărbulescu, sud-estul țării va fi cuprins de averse cu descărcări electrice.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Iulia Bărbulescu, meteorolog de serviciu: „Vorbim despre o scădere serioasă a temperaturilor față de ieri, când am avut cod roșu de caniculă și temperaturile au crescut foarte mult. S-au înregistrat în multe zone din țară și 39-40 de grade, iar disconfortul termic a fost accentuat. Astăzi, temperaturile maxime vor fi cuprinse între 19 și 29 de grade. În sud-estul României și în zona de munte vor fi averse cu descărcări electrice, intensificări de vânt.

Weekendul vine cu o vreme destul de bune: 34 de grade Celsius

În schimb, începând cu ziua de mâine temperaturile vor mai crește, sâmbătă acestea ajungând până la 34 de grade Celsius.

Iulia Bărbulescu, meteorolog de serviciu: „De mâine, din nou cresc temperaturile. Mâine s-ar putea înregistra până la 30-32 de grade la nivelul întregii țări. În partea de nord sau nord-vest, posibil, să își facă simțită prezența aversele cu descărcări electrice. Sâmbătă continuă această tendință de încălzire a vremii, iar temperaturile vor ajunge până la 34 de grade.”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si